Weekend takeover

by

IMG_2927

Hi there!

Daca m-ai urmarit pe Instagram (🔮 @madalinamerca) weekend-ul trecut, cel mai probabil stii despre ce urmeaza sa vorbesc in articolul de azi. Sambata, cu ocazia celebrarii zilei de 24 Februarie, a Dragobetelor, am fost provocata de Iutta sa preiau contul lor de Instagram (@iuttaofficial) pentru o zi si sa interactionez alaturi de prietenul meu cu urmaritorii lor. Pe scurt, am distribuit fericire.

Alaturi de mine a fost si unul dintre produsele lor, rucsacul bej Sabasioz care a reusit sa completeze intreaga zi, reusind sa ma faca sa ma simt speciala, dar si sa imi completeze look-ul cu usurinta.

In Instastories, spuneam ca voi posta si interviul pe care l-am acordat impreuna cu Alex pentru Iutta, asa ca am extras intrebarile si raspunsurile si here it goes:

Q&A: Iutta intreaba, #teamMadalina&Alex raspund:

Vrem să știm mai multe despre povestea voastră. Cum a început ea?

Povestea noastră a început acum mai bine de 3 ani de zile, datorită unui trepied. Eu (Mădalina) aveam nevoie de unul pentru a poza câteva ținute în cadrul unui proiect, iar un prieten mi-a oferit contactul lui Alex pentru a mă ajuta. Ne-am întâlnit, mi-a dat trepiedul, după 2 săptămâni ne-am întâlnit să il returnez, iar de atunci am început să ne scriem, sa ne sunăm, să ne vedem tot mai des, după care, la aproximativ 3 luni, ne-am mutat împreună, iar după 5 luni jumătate am introdus-o în peisaj, ca să zic asa, pe #INDIEthepompom. 

Care este ideea voastră despre iubire?

Niciodată nu am meditat sau m-am gândit la asta. Pur si simplu, iubire înseamnă să iubești necondiționat si să te lasi iubit. Cu tot sufletul.

Ce adorați unul la celălalt?

Madalina: Încăpățânarea și bunătatea lui.
Alex: Faptul că e ambițioasă și puternică.

Ce nu știm despre relația voastră?

Hmmm… Faptul ca eu sunt mai mare cu un an decât Alex.

A dărui e cel mai de preț dar. Cum vă surprindeți partenerul?

Întotdeauna suntem atenți la micile detalii care îl fascinează pe celalalt. Am observat asta și la Alex, sunt impresionată că reușește să țină pasul cu mine, haha.

Cum vă găsiți echilibrul împreună?

Suntem amândoi tauri, ne înțelegem bine majoritatea timpului, însă există și momente în care ne batem cap în cap. Am învățat să lăsăm unul de la celălalt, să ne susținem reciproc în proiectele pe care le avem, suntem extrem de vorbăreți și comunicăm în prealabil. După 3 ani și ceva am ajuns să ne cunoaștem astfel încât să știm ce dorește unul de la celălalt si cum să trecem mai repede peste problemele pe care le întâmpinăm.

Cea mai frumoasă amintire în 2…

Avem extrem de multe amintiri frumoase și toate imi plac, dar aș putea să spun mai bine care este cea mai înfricoșătoare amintire în doi. În vara anului 2015, am fost în vacanță pe insula Skiathos, Grecia. Într-una din zile, ne-am închiriat o barcă cu motor pentru a explora insulele din jur și a ajunge la plajele unde nu există acces decât cel cu barca. Sau vaporul. A fost una din cele mai minunate zile pe insulă, însă la întoarcere nu am fost atenți si am uitat cât e ceasul, deoarece trebuia să ajungem urgent cu barca înapoi pentru că închideau cei de la închirieri. Am avut ghinionul să prindem valuri de pe mare care veneau contra bărcii, iar noi, având viteză, înaintam cu vârful bărcii ridicat în sus. Atunci, a fost momentul în care m-am panicat extrem de tare, de frică să nu ne rasturnăm cu barca. L-am rugat să oprească și să stăm pe loc, deoarece ma țineam cu toata forța mea de barcă. A fost îngrozitor, valurile care ne izbeau efectiv mă înfiorau, iar Alex înainta cu zâmbetul pe buze și râdea de mine crezând că mie îmi place feelingul extrem, haha.Și mai am amintiri de genul, prima care mi-a venit în minte, este de la ski din Austria de anul trecut când am vrut să ne dăm jos din telescaun, iar lui Alex i-a ramas prins ghiozdanul în scaun și el a sărit, însă din cauza ghiozdanului, stătea agățat și efectiv am amețit când am vazut. Am început să strig după ajutor și noroc că a ajuns la timp omul care a oprit sistemul de urcare-coborâre și totul a fost ok. Așa suntem noi… mai aiuriți amândoi, iar împreună suntem aiuriții pământului.

IMG_2939

IMG_2940

3 Responses
 • Teodora Paun
  March 1, 2017

  Madaaaaa, sunteti foarte faini! ❤️

 • Cristina
  March 1, 2017

  Haha, ce tare! Si eu sunt mai mare cu un an decat prietenul meu si ne intelegem de minune.

 • Oana
  March 1, 2017

  Voi sunteti, cu siguranta, cuplul perfect! <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien