Weekend plans

by

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

It's weekend!

Întreaga săptămână a trecut extraordinar de repede. În weekend eram la munte la ai mei, luni eram din nou la Cluj, pregătită de treabă. Într-un ritm mai încet, căci sărbătorile m-au forțat să o iau ușor.

Azi, e vineri și începutul unui nou weekend. Am planuri pentru el, vreau să îmi ocup timpul fiind cât mai productivă. Mâine, mi-am notat că trebuie să ajung la târgul de la Galeria de Stil, iar cu mine va veni și Ingrid, căci după am plănuit să stăm să povestim de-ale noastre, de-a fetelor. Înainte de asta, de dimineață, i-am promis prietenului meu că mergem la un alt târg, de vechituri de această dată, să căutăm tot felul de piese ce s-ar putea să îl ajute la filmul de licență. Chiar sper să ne descurcăm și să nu ne întoarcem cu mâna goală, plin de dezamăgire în același timp.

Tot mâine, trebuie să ajung la mall, să-mi schimb o pereche de pantaloni și să îmi găsesc timp și pentru plimbarea lui Indie. Iar spre seară, am rezervat locuri la cinema.

Iar pe duminică, am lăsat loc pentru familie și prieteni. Poate și un shooting dacă va fi vreme frumoasă, plus o plimbare cu bicicletele în parc. Rămâne de văzut…

But, lets start today's story:

Pentru azi, am pregătit ținuta ce am purtat-o ieri și pe care am reușit să o surprindem în câteva fotografii. Îmi doresc dinainte de Paște să îți arat câteva item-uri noi care au ajuns la mine în garderobă, însă din cauza vremii capricioase nu am reușit. Nu-i nimic, merg pe deviza: mai bine mai târziu decât niciodată.

Un look ce a pornit de la rochia plasă, iar apoi l-am conturat în funcție de activitățile mele de ieri, cât și de vreme. Fiind ieșită cu treabă prin oraș, iar apoi cu Indie în parc pentru plimbare, a trebuit să iau o pereche de încălțăminte joasă, iar cizmele lungi au fost alegerea potrivită, ținând cont de temperatura de afară. Mi-am luat jacheta din denim, just in case că mi se face frig și pălăria pentru a mă feri de razele soarelui. O ținută comodă și în ton cu programul meu, în primul rând.

DSC07037

DSC07057

DSC07051

DSC07036

DSC07030

DSC07041

>DSC07079

Înainte să te las, să fug să îmi continui treaba, vreau să îți spun unde găsești și tu rochia de plasă, pălăria, cizmele și ce mai port, plus să îți spun câteva tips-uri personale.

Întotdeauna recomand ca o persoană să investească în piese basic pentru a putea fi reinventate sau în piese statement pentru a ieși în evidență. Vedeta acestui look, este rochia de plasă, care nu e tocmai genul de rochie clasică, ci mai degrabă o piesă vestimentară pretențioasă, dar pe care o poți modela în funcție de caracterul tău foarte ușor. Spre exemplu, eu am purtat-o într-o ținută casual, dar mă văd purtând-o și cu o pereche de botine cu toc western, aceeași pălărie și o vestă din piele. Mă văd purtând-o și la vară, cu sandale sau cu o pereche de încălțăminte sport. O văd accesorizată cu o curea groasă în talie, o pereche de cercei cu cristale și pantofi cu toc. Cred că este o piesă vestimentară versatilă care poate fi purtată în nenumărate situații, atâta timp cât reușești să îți pui amprenta personală.

TIPS: Îți recomand să te gândești la rochia plasă, atunci când te gândești să îți achiziționezi o rochie mai aparte.

OUTFIT DETAILS: RUNFAST.ro Dress // H&M Hat and Boots // ZARA denim Jacket // Skagen Danemark Watch //

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien