MUST HAVE: the Vest

by

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

image

image

Hi there!

Presimt că ești agitată măcar puțin, așa ca mine, cu toată nebunia aceasta de sărbători, de Paște…  Ei bine, promit că îți scriu rapid ce am de spus și nu îți răpesc mult timp! Cred că trebuie să fugi să termini treaba ce ți-a mai rămas prin casă sau măcar să îți ajuți mama la vopsitul ouălor. Eu am scăpat de partea cu vopsitul, de gătit încă un an, căci merg acasă de sărbători, iar spre rușinea mea, mama mă așteaptă duminică cu masa pusă de-a gata. Eu rămân la partea de colindat, dacă se pune și de Paște. Abia aștept să ajung acasă, să mă răsfăț și să mă bucur de compania părinților mei. Sper ca și vremea frumoasă să fie de partea mea- atât îmi doresc.

Între timp, am revenit cu o ținută casual, but still elegant& chic. Un look pe care poți să ți-l realizezi și tu foarte ușor, fără să investești mult timp& money. Ai nevoie de o pereche de jeans skinny, o bluză simplă din bumbac- eu am optat de această dată pentru un top cu mânecă lungă și turtle neck din Stradivarius, o vestă neagră (btw, vestele simple, cu croi lung sunt încă MUST-HAVE-ul acestui an) pe care am primit-o de ceva vreme de la DIVA-CHARMS, dar pe care nu am reușit să o port până acum, căci a fost prea friiiig și pe care o găsești acum la reducere aici, o pereche de pantofi simpli, fie stiletto, fie cu talpă ortopedică ca ai mei sau chiar o pereche de sandale dacă (din nou) vremea îți permite și o borsetă, deoarece arată much cooler decât o geantă sau un clutch. Plus că se întâmplă ca nu întotdeauna să ai nevoie de toate lucrurile ce le cari every day în geanta ta. Eu spre exemplu, am fost la mall, la o tură de shopping, iar înafară de cash, card, iPhone și un gloss de buze nu aveam nevoie de nimic altceva, așa că m-am simțit bine fără grija (și greutatea) genții după mine. Easy, nu?

În plus de asta, este un look pe care îl vei realiza cu ușurință și poți opta să îl porți la diferite ocazii, nu la mall ca mine, spre exemplu îl poți lua la un date (fie că ieși cu feteșe, fie că îți iei prietenul și ieșiți la o înghețată), la plimbare (atâta timp cât nu vrei să dai ture prin tot parcul sau de ce nu dacă ești curajoasă?!), la fiiiiilm desigur, la birou, la diferite evenimenteȘ piesă de teatru, lansare de cărți/colecții, etc.

Iar acum am fugit, trebuie să îi fac baie la INDIE a mea și să îmi pregătesc încet bagajele pentru că plec acasă la ai mei, iar apoi la munte.

Paște Fericit!

image

image

image

image

image

image

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien