Monday, let’s start this week in style!

by

PHOTOS by: ALEXANDRU DON

DSC05776 copy 2

DSC05869

DSC05816

DSC05845

Hello!

Încep prin a sublinia faptul că săptămâna aceasta este una mai specială pentru mine, deoarece curând voi aniversa ziua mea de naștere. De dimineață, de când m-am trezit, am făcut-o cu un mare chef de viață, iar ieri seară, mi-am promis că săptămana aceasta îmi voi da toată silința ca să fie una mai deosebită, plină de momente frumoase. Îți promit multe că mă voi ține de treabă și voi încerca să te surprind în fiecare zi a săptămânii.

Azi, e prima zi în care (re)vin cu forțe noi. Am reușit zilele trecute împreună cu prietenul meu să facem un shooting, iar aseară am terminat finally de selectat și prelucrat din fotografii ca să fie all good pentru azi. Mi-am propus să surprind ținutele cât mai diferit în fotografii, să caut cele mai spontane și nesurprinse locații, iar acum când stau în spatele tastaturii tastând acest text, realizez satisfăcător și cu zâmbetul până la urechi că ceea ce îmi doresc îmi iese. Sunt extrem de perfecționistă, iar asta e enervant de cele mai multe ori. Uneori găsesc locația perfectă, însă nu se potrivește întocmai cu ținuta mea și cu mine, iar alteori, e invers, însă pentru mine căutarea continuă de fiecare dată, căci nu mă opresc până nu găsesc locația perfectă. De data aceasta, am căutat extrem de mult până am găsit această locație, iar când am ajuns acasă, după ședința foto, am așteptat până mi-am găsit starea potrivită să selectez& prelucrez din fotografii- până azi adică, căci mainainte am terminat ultimele 2 fotografii. Pentru mine contează extrem de mult cum arată pozele și contentul din blog, iar ție vreau să îți ofer ce e mai bun, tocmai de aceea, nu mă grăbesc niciodată și sper ca nici tu să nu îți pierzi răbdarea și să savurezi pe îndelete postarea.

Fiecare postare este diferită, chiar dacă am o continuitatea în ceea ce fac, vreau să te surprind prin mici detalii, nu doar look. Nu cred că blogul meu este despre fotografie, însă blogul meu comunică prin fotografiile mele, iar acesta este un detaliu la care lucrez în permanență.

Revenind la ținuta de azi, care este o ținută ce reflectă starea mea actuală, o stare de bine, de fericire, completată de o atitudine lejeră, romantică. Am îmbrăcat o ținută simplă, un top alb și un trench kaki, iar pentru că mi-am dorit un plus de culoare, am luat fusta galbenă din piele, pe care nu am avut ocazia să o port până acum, decât la o filmare. TIPS: Consider că accesoriile fac diferența într-o ținută, iar asta poți să observi foarte bine și în ținuta mea. Fără accesoriile de la gât, sandalele nude cu snake print și ceas, ținuta nu ar fi arătat so special. So yeah, te încurajez să îți cauți acele accesorii și elemente care îți potrivesc nu doar ținuta, ci și personalitatea și stilul.

See you later!

OUTFIT DETAILS: ZARA Yellow Skirt & Trench // Motivi White Top // Skagen Watch // Stradivarius Choker // Ted Baker Sandals.

DSC05789

DSC05781

DSC05849

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien