June Issue

by

#chasemyINDIEworkspace

DSC09235

💁🏼 Hello there!

Înainte de toate, trebuie să îți mărturisesc că îmi doresc de mult să pornesc o nouă categorie pe blog. Diferită, desigur, comparativ cu cele pe care le citești în mod normal când ajungi pe pagina mea, dar totuși, la fel de personală. Totul a pornit de la nevoia de a mă simți inspirată pentru a putea fi creativă și a reuși să aduc acel ceva postărilor mele.

💌 meet: #chasemyINDIEworkspace

Proiectul a luat naștere pe Instagram, în luna martie, odată cu schimbarea întregului mobilier din dormitor. Mi-am dorit de multă vreme ca locul unde muncesc, zona de birou, să abunde de inspirație, așa că în fiecare lună, îi dedic timp și atenție pentru ca totul să arate fresh și cel mai important să mă inspire atunci când mă pun în fața tastaturii și încep să scriu.

workspace

Mi-a luat ceva vreme până să îmi dau seama că ceea ce fac în fiecare lună, cum stau și îmi gândesc calendarele, cum schimb sau mut accesoriile de pe birou, cum îmi personalizez efectiv spațiul unde muncesc cu tot ce mă înconjoară în bine, mă inspiră nu doar pe mine, ci și pe ceilalți. Persoane ca tine, care apreciază detaliile mărunte ale oamenilor care reușesc să influențeze și să inspire. Mesajele fetelor care mă întrebau și continuă să mă întrebe fie despre lampă, fie despre cana personală din care îmi beau cafeaua în fiecare dimineață când sunt la birou, litera 3d, etc, au fost cele care m-au motivat să creez o categorie dedicată spațiului meu de lucru în fiecare lună.

Așa că, haide să dăm drumul primului articol din categorie:

the JUNE issue of #chasemyINDIEworkspace

În luna iunie, comparativ cu cele anterioare, am simțit nevoia de cât mai mult spațiu. Am eliberat biroul și am păstrat doar de acele obiecte, citate, elemente de care am avut nevoie. Am schimbat vibe-ul încărcat pentru unul aerisit, iar anumite obiecte le-am scos permanent din peisaj. Sau cel puțin, le-am pus deoparte luna aceasta doar. Îmi place să mă joc cu ele, să le găsesc alt loc dictat în funcție de starea pe care o am.

DSC09266

Am păstrat același tablou din prima lună de când am instalat biroul, cu citatul care mă caracterizează și la care meditez de fiecare dată când mă așez în fața ecraului: DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL. Autorul citatului este necunoscut, dacă îți pui cumva întrebarea aceasta, iar motivul pentru care am ales să îl văd zi de zi este pentru că mă inspiră cu adevărat să evoluez. Mă inspiră să mă autodepășesc. Mă inspiră să creez sens, să aduc valoare, să devin o persoană care adaugă substanță, nu doar conținut. Mă inspiră să devin și mai bună și în același timp, mă ține cu picioarele pe pământ (metaforic vorbind). Îmi reamintește să continui ceea ce fac din pasiune, pură plăcere și să nu mă pierd pe parcurs. Nu doar în ceea ce muncesc, ci în tot ceea ce fac. Același citat, se regăsește și pe cana de cafea și e acolo dinainte de a-l printa și a-l înrăma. De mai bine de un an, am făcut o mică obsesie pentru aceste rânduri și primul lucru pe care mi l-am dorit atunci, a fost să le printez pe o cană, din care să îmi beau cafeaua în mod regulat. M-a ajutat și mă ajută în continuare faptul că îl văd în fiecare zi, încât m-am decis ca acest citat să fie motto-ul meu în această perioadă. Și următorii 2 ani. Sau cine știe, viața mea este precum o mare, plină de valuri, unele liniștite, altele agitate, iar atunci când mă simt down și când mă apasă ceva, mă încarc cu energie pozitivă care mă ajută să trec peste perioadele grele, cum este în momentul de față acest citat.

Call me crazy, dar fiecare lucru din viața mea are un sens.

Nu doar citatul mă ține inspirată, ci și faptul că văd zilnic hashtag-ul #INDIECHASE- numele blogului, care crește pe zi ce trece și care evoluează odată cu mine. Îmi reamintește de fiecare dată de unde am pornit, cum am început blogul în primul an de facultate și îmi confirmă că atâta timp cât fac ceea ce îmi place, sunt pe direcția bună.

Elementul pe care îl schimb negreșit în fiecare lună, este calendarul. Folosesc o fotografie watercolor, peste care pun în PS calendarul lunii. Sunt îndrăgostită de fiecare portret pe care îl găsesc în fiecare lună, deoarece nu le-am printat toate în același timp, iar spre exemplu, luna iunie are un portret realizat de un artist din Australia în vârstă de 21 de ani, Kelogsloops. În alte luni, decupez din reviste diferite styling-uri care îmi plac sau prind pe perete fotografii cu mine, iubitul meu, prietenii noștri, Indie. Depinde de luna care a trecut, depinde de ce se întâmplă pe parcurs, deoarece întotdeauna schimb atmosfera de lucru.

Florile, sunt nelipsite de pe birou. Nu că așa îmi doresc și am o fixație legată de acest aspect, ci pentru că așa a fost să fie până acum. Am profitat primăvara aceasta de bujori la maxim, iar în luna iunie, m-am bucurat de ultimele fire ale acestora. Sunt florile mele preferate, încă de la grădiniță, când am jucat rolul unei flori la serbare, al bujorului. Purtam numele de Bujorel și îmi aduc și acum aminte cum mami mi-a croit rochia pentru acest rol.

DSC09295

And ta-dah! Primul articol al seriei a ajuns la finish! 🙈  Stay close for more și pentru cele mai fresh poze cu noul aspect al spațiului meu de luru, din iulie și de acum încolo, urmărește hashtag-ul #chasemyINDIEworkspace pe Instagram sau follow me on SNAPCHAT 👻 : @madalinamerca.

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

7 Responses
 • dara
  June 29, 2016

  Super! Simplu, aerisit si cu bun gust. Unde ai personalizat cana?

  • Madalina Merca
   July 6, 2016

   Multumesc tare mult!
   Cauta pe Facebook sau Instagram KDHandmade 🙂

 • Lilith
  July 4, 2016

  Felicitari, babe, love it!

  • Madalina Merca
   July 6, 2016

   Thank you so much! <3

 • Ana Maria Blog
  July 4, 2016

  Workspace-ul tau arata de vis ! Buna ideea cu aceasta noua serie pe blog. Abia astept urmatoarea postare 🙂

  http://fashionsofa.net

  • Madalina Merca
   July 6, 2016

   Multumesc frumos! Abia astept si eu sa redecorez, hehe

 • Fashionable Streets
  July 20, 2016

  Si eu sunt topita dupa tipul asta de inspiratie! Superb!
  xo
  http://www.fashionablestreets.blogspot.com

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien