GLAMOUR STREET FASHION SHOW

by

GLAMOUR STREET FASHION SHOW

glam png

Cum te înscrii la GLAMOUR Street Fashion Show

Nimic mai simplu! Iată cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi:

Titlul vorbește de la sine (literalmente)! Poate ați văzut deja anunțul pe Instagram și sunteți curioase să aflați mai multe despre acest GLAMOUR STREET FASHION SHOW. Ei bine, e timpul să dezvălui toate detaliile evenimentului și mai ales ce legătură am în acest proiect, dar mai ales de ce am nevoie de ajutorul vostru, fashionistelor.

Știu că majoritatea dintre voi sunteți pasionate de modă și mai știu că unele dintre voi au deja un blog de stil personal, așa că vă invit pe toate sa faceți parte din cel mai glam show de StreetStyle din Romania organizat de revista Glamour, o oportunitate pentru fiecare dintre voi.

În calitate de AMBASADOARE a evenimentului GLAMOUR STREET FASHION SHOW am maaaare nevoie de ajutorul vostru și de skill-urile voastre în materie de fashion. Da, știu că vă pricepeți la fel de bine ca mine la acest capitol și am încredere că vom reuși să formăm împreună o echipă de-a dreptul STYLISH!

Dacă deja am reușit să îți captivez atenția, hai să îi dăm drumul:

  1. Îți alegi blogul preferat dintre cele de mai sus ( www.INDIECHASE.com, sper că ne-am înțeles că am nevoie de ajutorul tău aici ). MARE GRIJĂ, ai voie să participi doar pe unul dintre bloguri, deoarece participantele care se înscriu pe mai multe bloguri sunt automat descalificate.
  2. Îți alegi cea mai cool ținută pe care o deții, inspirata din noile tendinte de toamna-iarna 2015, te poți inspira în legătură cu tendințele de aici.
  3. Îți faci o poză de streetstyle (plan întreg) și un filmuleț de prezentare în care să îmi povestești câte ceva despre tine și despre ținuta pe care o porți. Filmulețul poate fi făcut și cu telefonul și nu trebuie să aibă mai mult de 60 de secunde la final.
  4. Trimiți poza și filmulețul, alături de Nume, Vârstă, Ocupație și o scurtă descriere a ținutei pe care o porți pe e-mailul mmadalinasimona@yahoo.com (da, sunt 2 de ‘m’  în adresa de mail)
  5. Respecți deadlineul pentru înscriere: 20 august.

 

Aveți timp până pe 20 august să fiți creative, să vă jucați cu hainele și accesoriile din garderoba personală. Eu abia aștept mailurile voastre cu ținutele și video-ul de prezentare. Dintre toate mailurile primite, voi face o selecție, voi alege cele mai stylish& creative 10 ținute pe care le voi trimite mai departe pentru a fi prelucrate de către echipa GLAMOUR. Dacă aveți nelămuriri sau ajutor în a alege ținuta cea mai potrivită, eu sunt aici pentru voi, gata să vă ajut în orice secundă. Folosiți doar ca modalitate de comunicare adresa de mail (mail to: mmadalinasimona@yahoo.com) sau scrieți-mi direct pe FB.

Pe 1 septembrie va deveni activă platformă specială dedicată concursului pe www.glamour.ro. Aici vei afla dacă te numeri printre cele 100 de fete glam alese de Ambasadorii GLAMOUR Street Fashion Show, care vor participa în luna noiembrie la cea mai mare prezentare de modă pentru fashionistas din România.

Vrei să fii tu una dintre cele 10?

Eu zic să vă grăbiți! Aștept e-mailurile voastre pe mmadalinasimona.com ! Sunt atât de curioasă și sper să reușim să strângem cea mai glam echipă! Mult noroc!

PS: Regulamentul complet îl puteți citi și pe site-ul revistei Glamour !

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien