Glamour Beauty Festival: how it was

by

Let's talk about GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL:

GBF

💛✨ Hello! Azi vorbim despre:

GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL– unul dintre cele mai așteptate și mai glam evenimente ale acestui an, dar și primul eveniment de beauty de tip festival din România.

După cum spuneam, azi vreau să îți povestesc despre experiența pe care am avut-o la prima ediție a evenimentului, despre ce s-a întâmplat acolo, ce am făcut în cele două de zile de festival și ce am învățat nou în timpul petrecut la festival.

Exact acum o săptămână eram pe drum spre București, puțin somnoroasă, puțin emoționată în legătură cu evenimentul, dar mai presus de toate curioasă despre ce anume mă așteaptă în această experiență. Mi-am făcut bagajele joi noaptea, iar vineri de dimineață eram deja pe drum spre București. Tot vineri dimineața am anunțat pe FB și cele 4 gagici care au câștigat o invitație la festival, urmând să le spun că ne vom vedea într-una din cele 2 zile și că abia aștept să ne petrecem timpul împreună. Easy as abc, iar timpul petrecut pe drum, plus ce am mai pierdut cazându-mă and so on a trecut foarte rapid, făcându-se deja sâmbătă.

PRIMA ZI:

Ajunsă la Hanul Gabroveni, locul care în cele două zile de festival s-a transformat într-o oază de răsfăț și relaxare, am intrat rapid pentru a mă înregistra, după care am început să explorez locul, să îmi dau seama cum este organizat ca să știu încotro să caut ceea ce mă interesează și să mă uit după fețe cunoscute. Printre primele persoane care m-au întâmpinat, a fost și Diana Tofan, editorul revistei Glamour și cea care a făcut posibilă prezența mea în cadrul acestui festival. Nu a scăpat fără să o întreb detalii- multe detalii despre eveniment și mai ales despre eforturile depuse pentru a pune la cale acest festival. Am aflat că a durat în jur de 6 luni de zile ca să se organizeze și să stabilească fiecare mic detaliu organizatoriu, să găsească cea mai potrivită locație, dar și să gândească întregul concept de beauty festival în România. Cu inima împlinită, Diana mi-a destăinuit că visează aducerea unui festival de beauty în România încă de acum 3 ani și că satisfacția pe care o simte acum, odată văzută că acest festival a prins viață este de nedescris.

M-am emoționat în timp ce vorbeam cu Diana, pur și simplu ascultând despre cum a trecut prin nenumărate nopți nedormite, despre greutățile întâmpinate, totul pentru ca acest festival să prindă viață… Și în același timp m-a inspirat să cred și eu în lururile mărețe la care visez și să nu continui să renunț niciodată! Mi-am dat seama că astfel de oameni, precum Diana, care muncesc enorm pentru ceea ce își doresc și nu renunță o secundă, nu uită care le sunt prioritățile, sunt persoanele care mă inspiră să continui ceea ce fac și eu. Așa că voi continua să visez măreț și să nu mă abat de la drumul meu, chiar dacă piedicile sunt nenumărate și chiar dacă nu totul decurge precum îmi doresc.

Revenind la eveniment… tot în prima zi de festival m-am întâlnit cu toate gagicile faine din blogosferă, dar sunt sigură că ai văzut totul pe👻👻(@madalinamerca) #SNAPCHAT și cu două dintre câștigătoarele invitațiilor cu care am stat la povești, am făcut pozeee, am râs și ne-am cunoscut dincolo de online.

💄🎀👄 Prima zi, a fost atât de agitată încât am reușit doar să dau o geană în ansamblu peste tot, dar am reușit totuși să îmi stabilesc activitățile pe care voiam să le încerc pentru cea de-a doua zi de festival. Am avut timp să mă îndrăgostesc de produsele de îngrijire a sprâncenelor de la benefit, ba chiar am povestit cu una din fetele prezente la stand că voi trece duminică să îmi aranjez și eu sprâncenele puțin. Apoi am trecut pe la standul produselor Too Faced, unde am admirat fiecare paletuță și m-am lăsat amețită puțin de mirosul de ciocolată cacao a fardurilor, după care am ajuns rapid la Urban Decay și am testat paletele basic, paletele supermegaextrafaimoase NAKED, primerele și m-am uitat peste nuanțele fondului de ten de care eram interesată. Am prins workshop-ul Andrei Manea, noul make-up artist pentru L′OREAL unde am învățat câteva trucuri pe care mi-am propus sî le pun în aplicare musai-musai vara aceasta. Trucuri de makeup pentru un makeup no-make, de la cum să îți aranjezi sprâncenele și să îți conturezi corect forma feței, la evidențierea buzelor și cum să le mărești optic, dar și cum să ai gene voluminoase într-un mod natural.

A DOUA ZI:

Cea de-a doua zi de Glamour Beauty Festival nu s-a lăsat așteptată, așa că de îndată ce am luat micul dejun& m-am aranjat, mi-am și făcut prezența la Hanul Gabroveni din nou. O atmosferă liniștitoare, zâmbete, povești și multe surprize m-au așteptat și în această zi. Mi-am făcut timp pentru toate, m-am plimbat de la un stand la altul ca să încerc produsele ce mă interesau, am făcut poze pentru articol și pentru Instagram, am stat la povești cu fetele, mi-am întâlnit câștigătoarele invitațiilor și din a doua zi de festival, am fost la workshop-ul Alinei Ceușan unde am învățat detalii în plus despre editing-ul pozelor. Și în special al selfie-urilor. Înainte să trec mai departe, vreau să fac o paranteză și să îți spun sincer că dintotdeauna am fost de părere că nu mă pricep la selfie-uri, iar dacă îți place de mine pe Instagram probabil ai și băgat de seama acest detaliu, tocmai pentru că… nu prea îmi fac selfie-uri. Nu mă pricep, nu știu și gata. Mă dau bătută și rămân la ale mele. DAAAAR, stai așa! Mi-am dat seama, în timp ce o urmăream pe Alina cum editează un selfie live, că editing-ul pozei are un rol important în a obține un selfie cât mai mișto. Totuși, nu promit să umplu de acum înainte feed-ul de selfie-uri (YOU know I′m NOT that kind), dar promit să mai postez așa din când în când și câte un selfie. Doar să mai îmi îmbunătățesc skill-urile 😹😹😹 După workshop-ul Alinei, am fost la cel al Sorinei Fredholm, iar încet încet m-am pregătit de finish.

Spre dezamăgirea mea, nu am reușit să îmi achiziționez nimic, deși mi-am dorit foarte tare o pudră nouă și fondul de ten de la TooFaced Born this way sau cel de la URBAN DECAY. Nu am reușit să mă hotărăsc între cele două, iar pudra care o căutam eu nu este, așa că am ajuns acasă, mi-am comandat-o online, iar zilele viitoare voi da o fugă până la Sephora pentru unul din fondurile de ten între care și acum nu mă pot hotărî. Este posibil ca în cele din urmă să mă aleg cu amândouă. Daaaar, mai este posibil să nu îmi iau nici unul dintre ele. – I know #everygirlsproblem 😹😹😹

În ciuda faptului că nu am reușit să îmi achiziționez nimic, am primit goodie bag-ul plin cu o grămadă de cremuțe, loțiuni, mostre de fond de ten și alte creme și multe multe altele despre care îți spuneam înainte să plec la eveniment. Ei bine, am reușit să încerc câteva care mi-au făcut cu ochiul, printre care celebrul fond de ten Double Wear de la Estee Lauder. La prima vedere mi s-a părut foarte nice, se așează super bine pe piele, are o acoperire foarte bună, dacă nu excelentă, nuanța care am prins-o mi se potrivea, însă am observat că purtându-l de-a lungul zilei, nu se comportă deloc ok. Se strânge și tenul meu începe să lucească, și nu doar în zona T unde oarecum era de așteptat asta. Așa că mă bucur că nu am reușit să mi-l achiziționez, deoarece e un fond de ten mult prea greu pentru tenul meu și categoric se potrivește mai mult unui ten sensibil-problematic-acneic, unde este nevoie de acoperire mare și tenul are nevoie de un aspect uniform. So, not for me and that′s freaking sad😔, dar dacă tu ai un ten problematic și vrei o acoperare impecabilă, atunci s-ar putea ca acest fond de ten să fie pentru tine. Dintre produsele care le-am mai testat, m-am îndrăgostit de balsamul de buze de la Elizabeth Arden, de rimelul Better than Sex și de una dintre cremele pentru îngrijirea feței, de la Givenchy.

A fost o experiență unică și tare mi-aș dori ca acest festival să ajungă și la Cluj. Meanwhile, enjoy my photos, printre cele care încă nu le-ai văzut pe Instagram!

OUTFIT DETAILS:

În priza zi de festival, am purtat o ținută kaki, pantalon tip cullotes și tricou, împreună cu un trench alb, o pereche de sneakerși și o borsetă neagră. Rucsacul a fost doar pentru a-mi căra aparatul foto și obiectivele, ditamai portofelul și alte chestii de-ale fetelor. În cea de-a doua zi, am purtat o ținută smart-casual, o pereche de jeansi, o cămașă albă care chiar dacă dă impresia că o port invers, cu spatele în față, de fapt așa este modelul acesteia (promit să îți arat mai multe poze cu ea curând).

1ST DAY: Bershka KAKI Cullotes // Bershka T-shirt // ASOS Trench // ZARA Sneakers //

2ND DAY: Stradivarius  Jeans //  TheItem.co Casetti SHIRT //

GBF

GBF

GBF

Untitled

Untitled

GBF

GBF

GBF

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien