Festival Essentials

by

Hi there, gals!

Mai sunt câteva zile până la cel mai așteptat festival de muzică electro-dance, UNTOLD, ceea ce înseamnă că ai început deja pregătirile de festival. La fel am făcut și eu, mi-am gândit ținutele pe care le voi purta în cele 4 zile, am căutat inspirație pe Pinterest pentru a-mi împleti părul și a fi în ton cu atmosfera festivalului și în cele din urmă, am făcut ultimele cumpărături ca să fiu sigură că nu îmi va lipsi nimic cât timp voi fi prinsă în interiorul festivalului.

Azi, ți-am pregătit o surpriză și te voi lua cu mine la shopping pentru a descoperi lucrurile esențiale ce nu vor lipsi din rucsacul meu pe durata festivalului.

Rucsacul– într-adevăr va fi cel mai bun prieten al meu pe durata festivalului, asta dacă nu vor exista probleme la intrarea în incinta festivalului. Am primit reacții de la oameni cum că anul acesta este interzis accesul cu rucsacul la festival, așa că nu am stat liniștită până când nu am văzut anunțul cu ochii mei. Da, e adevărat că se interzice accesul cu rucsac, însă dacă ți-ai pregătit rucsacul de camping sau unul care depășește mărimile 20cmX20cm. În rest, poți să îți iei la tine o borsetă/geantă/rucsac mic- care să se încadreze în dimensiunile menționate de ei. Nu e niciun anunț oficial din partea mea, dar mi se pare absurd din partea organizatorilor să îți interzică un item sau un produs de care nu te poți lipsi pe durata concertelor și a timpului petrecut în interiorul fesivalului. Din experiența anului trecut, am stat de după masa până aproape dimineața, iar anul acesta sunt sigură că nu va fi altfel. Nu toți avem n-șpe buzunare la pantaloni în care să ne depozităm lucrurile de care avem nevoie, așa că pentru mine cel puțin, rucsacul va fi de nelipsit. Din categoria accesorii, de nelipsit vor fi și pălăria, coronița cu flori, gentuța pentru doza de suc și portofelul- într-o variantă funky.

Produsele de beauty nu îmi vor lipsi din rucsac și vreau să îți spun că am fost extrem de atentă atunci când le-am selecționat. Am ales protecția solară de la CLARINS cu factor de protecție 30, deoarece sunt atentă la radiațiile solare și vreau să am grijă de pielea mea atâta timp cât voi fi expusă pe timpul zilei la soare, iar varianta de 50 ml se încadrează în limitele impuse de organizatori. Tot pentru a mă proteja de soare, am ales două perechi de ochelari pe care le voi purta în cele 4 zile ale festivalului. Revenind la produse, le-am ales în varianta travel size, tocmai pentru a nu avea probleme la intrare. Antibacterianul, șervețelele demachiante și matifiante, balsamul de buze, rimelul mini, spray-ul revigorant pentru față și uleiul iluminator pentru corp sunt esențiale pentru a-mi menține look-ul cât mai fresh.

Gadgeturile sunt cele mai importante, iar gopro-ul și camera foto instant mă vor ajuta să imortalizez cele mai frumoase amintiri și anul acesta. Desigur că nu mi-am neglijat nici telefonul, pe care l-am accesorizat cu o husă în ton cu festivalul, o baterie portabilă externă și clasicul selfie stick.

PS: Mulțumesc Iulius Mall Cluj-Napoca pentru șansa implicării mele în acest proiect, iar pe tine te invit pe pagina lor de Facebook pentru a te înscrie în competiție în urma căreia poți câștiga unul din cele 3 vouchere în valoare de 600 RON pe care să îl folosești pentru a -ți achiziționa perechea de ochelari preferată: https://www.facebook.com/IuliusMallCJ/posts/10154150336835813

Ne vedem la festival!

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, love M

4 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien