Blossom into more

by

PHOTOS by: ALEXANDRU DON

Sunt extrem, dar extreeem de fericită să văd copaci înfloriți peste tot, așa că nu îți poți închipui cât am așteptat să găsesc acei copaci- cireși sălbatici și să îi valorific în fotografiile de pe blog. Cred că știi, cât iubesc natura, iar atunci când reușesc să surprind ceva fantastic, chiar dacă până la urmă e ceva simplu, ceva care să schimbe puțin atmosfera aici, radiez din toate colțurile corpului meu. Zâmbesc. Nu am stare. Pe scurt aș putea spune că mă transfotm într-un copil, haha.

Weekend-ul care tocmai a trecut, am făcut o pauză și am fost plecată la mama mea, la munte. M-am odihnit, mi-am luat doza de energie și m-am întors la Cluj cu forțe proaspete- să îi spun mai precis. M-am energizat, iar faptul că de câteva zile vremea CHIAR a început să se încălzească, m-a făcut să nu mai am stare deloc (revenind la mood-ul ce îl descriam mai sus). Atunci când nu lucrez, sunt afară cu Indie. Cu bicicleta, cu hoverboard-ul, cu prietenul meu, în parc, la cafea cu fetele, nu știu câte minuni am mai făcut abia în două zile, însă am realizat că nu mai am răbdare să stau în fața laptop-ului. Cred că și tu ești la fel. Adică, let’s be real, după o iarnă în care soarele apunea la ora 16-17, cum să nu profiți acum de o zi superbă, plină de soare, de căldură și în care pe lângă faptul că se înserează la 20, mai și renunți la toate pluoverele și ghetele greoaie!

Să nu crezi acum, că mă simt ca în vacanță, deși dacă mai citesc o dată textul de mai sus, chiar aduce a #springbreak. Mai este puțin până la adevărata vacanță de Paște, așa că până atunci trebuie să îmi fac temele, să lucrez și să îmi fac treaba around here.

De fiecare dată când revin aici, încerc să îți povestesc ce se întâmplă lately în viața mea. Câteodată mă pierd cu detalii, câteodată ajung să fac un rezumat prea scurt, iar de fiecare dată când mă pun seara la somn, îmi fac idei despre cum să scriu, să povestesc, dar pe care bineînțeles că le uit în momentul în care ajung în fața ecranului (aici îți dai seama de primul lucru pe care îl fac dimineața, după ce mă trezesc. atât de repede uit, haha). E ciudat, dar în același timp funny, cred că sunt prea aiurită și ar trebui să mă limitez în a face lucrurile pe rând și nu deodată- cum m-am obișnuit să le fac. Și probabil să îmi notez în notes pe telefon în mare parte ideile, în jurul cărora să jonglez.

 …

DSC05434

DSC05392

DSC05377

Fotografiile de azi, le-am făcut ieri, în timp ce mă plimbam cu prietenul meu și gumbițul nostru Indie, pe malul Someșului. Am trecut pe acolo luni după masa cu bicicletele, când am zărit cireșii înfloriți și care mi-au rămas în minte. Luni, nu erau 26 de grade, însă ieri, la fel ca azi, a fost atât de cald încât mi-am permis să port sandale. Îmi e tare dor să port haine subțiri, sandale, tricouri, ochelari de soare, iar vântul să îmi fluture părul. Recunosc, am mai încercat eu să las deoparte hainele de iarnă, însă m-am cam răcit de fiecare dată…

Ieri, am purtat din nou cullotes. Și presimt că în curând, îmi voi mai achiziționa o pereche sau două, căci îmi plac la nebunie! Am făcut o combinație B&W, iar stropul de culoare adus ținutei, l-am introdus atât prin sandalele albastre, care da, sunt din colecția de anul trecut de la ZARA, și prin geanta roz somon. Nu am făcut încă cumpărături de sezon, așa că nu mă deranjează să port piese din colecții anterioare pe care nu le-am exploatat la maxim. De fapt, îmi place să fac asta, deoarece consider că piesele în care investesc sunt piese ce se pot reinventa în fiecare sezon, atâta timp cât reușești să le porți diferit, aspect pe care îl voi respecta over and over again. Cu mici excepții, desigur. Sunt anumite lucruri pe care efectiv nu mă pot abține să nu le am, iar asta cred că e problema fiecărei fete, right?

Până data viitoare, kisses and L O V E.

OUTFIT DETAILS: ZARA Sandals // Stradivarius Cullothes // Bershka White top // expoBag Pink Salmon Bag //  Stradivarius Choker.

DSC05467

DSC05455

DSC05454

DSC05502

DSC05432

DSC05478

DSC05510

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

6 Responses
 • Claudia
  April 6, 2016

  Love the long top and the sandals are gorgeous!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

  • Madalina Merca
   April 7, 2016

   Thank you! I love those sandals and cannot wait to wear them again 😀

 • Ana
  April 6, 2016

  Esti amazing! Imi place de tine maxim! Se vede ca te dedici si ca iti place la nebunie ceea ce faci! Keep up the good work 💞

  • Madalina Merca
   April 7, 2016

   Heeeei! Multumesc frumos de tot! Ma bucur ca se observa dedicarea mea <3

 • Cristina
  April 7, 2016

  Superbe sandalele, tu, peisajul si catelul!

  http://strumfette.blogspot.ro

 • Constantin Roxana
  April 7, 2016

  Doamne, ce frumoooos! Te pup!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien