All white and relaxed

by

Hello gorgeous!

Scuză-mă pentru absență, însă am avut un weekend plin-pliiin de agitație, am fugit dintr-un loc în altul, adică de la Cluj la București, iar prin București s-a lăsat (desigur) cu multă treabă și distracție- sunt sigură că ai văzut pe Snapchat. Anyway, tocmai ce m-am întors acasă, în Ardeal și mă simt de parcă ar fi #luni. Nu îmi vine să cred cât de repede îmi zboară timpul și cum deja mâine e mijlocul săptămânii #again, dar, that′s my currently situation- când muncești și zbori dintr-un loc în altul nu ai cum să simți cât de repede trec orele. Și zilele.

Ți-am promis acum câteva postări că revin cu un look cu produse noi de la un brand nou apărut- SOIGNE.

So, here it is:

O ținută în ton cu cealaltă (vezi aici): simplă și sofisticată. Un look all white din cap în picioare și o atitudine relaxată, chiar dacă tocurile ce le port te fac să crezi că nu vorbesc despre relaxare. Cred că depinde de fiecare dintre noi cât de confortabil ne simțim atunci când reușim sau nu să purtăm o pereche de sandale sau pantofi cu toc înalt. Eu mă simt cel mai bine atunci când port ceva care mă face să mă simt bine, indiferent dacă vorbim despre tocuri, espadrile, sneakersi sau ghete. E adevărat că am parte și de încălțări care îmi rup picioarele și mă fac să sufăr, însă am învățat să le las deoparte și să nu mai investesc în astfel de piese. La fel e și cu articolele vestimentare, am trecut prin multe încercări până să mă învăț minte și mai ales, până să îmi găsesc item-urile care mă caracterizează și care îmi întregesc stilul. Crede-mă pe cuvânt, înainte să te apuci să cauți prin arhiva blogului și să îți demonstrezi că am dreptate când zic că stilul meu vestimentar a evoluat de-a lungul timpului.

Și încă evoluează…

DSC07884

DSC07820

DSC07825

DSC07836

În ultima vreme, când vine vorba de ținute m-am tot jucat cu culorile, însă am încercat să nu exagerez- știi doar că îmi plac ținutele aeriste, sofisticate prin simplitate și minimlism. De multe ori, la fel ca acum, am introdus culori în ținutele ce le port într-un mod foarte subtil- asta pentru că nu vreau să pun interes pe partea colorată a stilului meu.

Piesele vestimentare de la SOIGNE sunt mijlocul atenției, iar dacă mă pui să aleg o piesă preferată dintre cele ce le port în această postare și ce am purtat în cea precedentă (btw, găsești link-ul în caz că nu ai văzut-o ceva mai sus), nu cred că aș reuși să mă hotărăsc asupra uneia. Îmi place fiecare extrem de mult! Bluză albă, spre exemplu e un item basic& must-have și până acum am reușit să o mai port și cu jeans și cu o pereche de pantaloni sport. Pantalonii albi, i-am luat sâmbăta aceasta prima oară la petrecerea de la Funky Lounge de pe lac, iar vesta urmează să fie exploatată mai mult zilele viitoare, sunt sigură.

Ideea e că atunci când le-am achiziționat, am știut  că sunt piese pe care voi reuși să le port în diverse combinații, atât separat, cât și împreună. Sunt genul acela de haine: 3 piese, dar din care faci 10 combinații (pe puțin). Adică 10 am eu acum în minte, dacă stau să privesc ce mai e prin dulap, sunt sigură că mai găsesc încă 10 și în plus de asta le pot mixa over and over, din simplul motiv că sunt basic și pot fi reinventate cu ușurință.

Așa căăăăă… concluzia meaaaa este să te gândești practic atunci când faci o investiție și să te lași mai puțin tentată de piesele de moment. Mai puțin- am zis. Știu cât de greu e să alegi un singur sau două item-uri în trend- nu prea ai cum, dar trebuie să înveți să le alegi cât mai inteligent și să ajungi să îmbini utilul cu plăcutul, ca piesele din dulapul tău să ajungă să fie purtate măcar de 5 ori într-un an.

OUTFIT DETAILS:

DSC07926

DSC07892

DSC07859

DSC07916

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

3 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien