Winter is here

by

PHOTOGRAPHIES: ALEXANDRU DON

Hello Hi! sau la fel de bine aș putea spune

HO-HO-HO! ❄️🌨❄️

Iarna m-a luat prin surprindere de această dată. Recunosc, nu mă așteptam să ningă sau cel puțin nu mă așteptam ca zăpada să se așeze atât de ușor peste oraș. But… e o surpriză plăcută, don’t get me wrong!

Duminică dimineața când am deschis ochii, m-am lovit direct de peisajul de afară. Am sărit rapid din pat să verific pe toate ferestrele apartamentului că nu e doar un vis și că e într-adevăr zăpadă. Iarnă. Instant, mi-am pornit iMac-ul și din Spotify am dat play albumului lui Justin Bieber- Under the Mistletoe. CALL ME CRAZY, dar mi s-a făcut dor de Crăciun& sărbători de la atâta zăpadă.

M-am îmbrăcat de ieșit la plimbare, am echipat-o și pe #INDIEthepompom și am pornit spre parc. Am fost luată prin surprindere pentru a doua oară când am descoperit mașina înghețată în parcare. Realmente înghețată și acoperită cu zăpadă de o palmă. Ne-am distrat bine- babe& I, în timp ce măturam zăpada, dar mai multe vei vedea în curând, deoarece în cele din urmă m-am hotărât să ACTION! Adică să dau viață unui vlog. Mai multe vei afla curând. Mâine, de fapt! << Stay close& SUBSCRIBE the channel >>

E luni azi și același peisaj de ieri dimineață mi-a întâmpinat ziua! Sper să țină zăpada, because I love it! E perioada mea preferată- ca sărbători, mă refer. Este magică. Și plină de zâmbete!

Iar acum să mă scuzi, am fugit să dezăpezesc mașina și să ridic o comandă de la ZARA. Zi faină!

OUTFIT DETAILS:

Musette killer boots // ZARA black jeans // H&M Blouse // ChicDiva Fur Coat // ZARA Hat //

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL! WITH LOVE, M

5 Responses
 • Bi
  November 14, 2016

  You lovely!! <3

 • Raluca
  November 14, 2016

  Si eu sunt mega fericita ca a nins! Sper din tot sufletul sa tina!

 • Gina
  November 14, 2016

  Imi place mult blanita ta in combinatie cu palaria!

  • Madalina Merca
   November 23, 2016

   Multumesc <3

 • Fashionable Streets
  December 6, 2016

  Mi-e dor de iernile din Romania <3 locuim de 3 ani in Germania si aici nu prea ninge … iarna e uscata si foarte rece, peisajul mega booring…abia astept sa ajungem de Craciun acasa!
  xo
  http://www.fashionablestreets.blogspot.com

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien