When sunny days are back

by

IMG_0294

IMG_0273

Pentru că... Mi-e dor de VARĂ!

Cred că nu aș putea să îmi pun la îndoială cât de mult îmi este dor de vară și de zilele călduroase! Mă agăț de fiecare zi însorită și mă bucur atunci când între zilele mohorâte de primăvară mofturoasă se presară și câte o zi plină de soare, frumoasă. Păcat că sunt prea puține. Păcat că vremea nu ține cu mine și e atât de… depresivă. Eu resimt asta, iar mintea mea nu se poate bucura de o zi de lucru obișnuită atâta timp cât afară e FRIG și plouă.

Mi-am dat seama că depind foarte mult de vreme, iar asta nu doar din cauză că nu îmi permit să ies și să lucrez pentru blog așa cum îmi doresc atunci când e urât, desigur că se pune în calcul și această treabă, ci și pentru că atunci când nu e vreme frumoasă, nu mă pot concentra. Mi-e somn toată ziua, nu am chef să lucrez, nu mă pot concentra și pot continua lista la nesfârșit.

Am nevoie de soare, precum o floare -aș putea exagera și să o spun așa. Iar atunci când e soare și frumos, am chef să fac toate nebuniile care îmi trec în cap. Să ies să mă plimb, să lucrez într-un ritm care și pe mine mă surprinde câteodată și să fac ceea ce îmi place! Așa că, draga mea vară, nu te mai lăsa așteptată de mine! Eu sunt pregătită să mă scald în razele soarelui, să port sandale și pălării, să arunc în fundul dulapului pluoverele și șosetele și să îmi petrec nopțile târzii pe afară.

Și știu că nu sunt singura care își dorește soare.

însă sunt prinsă pe loc de zilele ploioase...

Ziceam de zilele frumoase care reușesc să mă surprindă… Am prins una din acele zile și am ieșit la o plimbare pentru a-mi aduna energie. Am nevoie de inspirație, iar atunci când sunt liniștită, când reușesc să îmi eliberez mintea de stres și de griji, îmi inund mintea cu tot felul de idei.

În ultima vreme, am muncit cot la cot cu prietenul meu- în măsura în care am reușit să țin pasul cu el. Lucrează la lucrarea lui de licență, iar dacă mai ții minte că e student la cinematografie, îți vei da seama că vorbesc despre un film aici. Este ambițios, motiv pentru care mă zăpăcește cu idei și împreună încercăm să găsim cele mai grozave detalii pentru ca totul să prindă un contur cât mai impecabil și cât mai frumos. Aș putea să vorbesc întreaga zi despre ambiția lui în acest proiect, dar promit să o las pe altă dată. Sper să am un motiv bun ca să îți povestesc și sper să fie o poveste de milioane. Chiar și acum sunt puțin grăbită să fug să îl ajut, dar mi-am promis jumătate de oră pentru blogul meu ca să îmi aștern gândurile.

Încerc să mă împart în multe locuri odată, dar observ că îmi este greu să și reușesc să le duc pe toate în același timp la bun sfârșit. Am decis că… e mai bine să le iau progresiv și să profit de zilele înnorate ca să îmi organizez revenirea în zilele frumoase. Vezi tu, toată agitația cu zilele urâte, friguroase, are un scop, însă tot nu pot da randamentul pe care reușesc să îl dau atunci când vremea frumoasă contribuie la îmbunătățirea stării mele.

Și totuși, primesc vești care îmi înseninează ziua!

dar, Nominalizările la Digital Divas 2016, reușesc să îmi însenineze ziua:

Veștile bune, dar care mă surprind plăcut sunt cea mai bună doză de energie pentru mine. Zilele trecute, am anunțat pe FB-ul meu despre nominalizările mele în cadrul galei de premiere a bloggerilor Digital Divas de anul acesta. Sunt extrem de încântată să aflu că INDIE CHASE este nominalizat la 6 categorii, printre care: Diva of the Year, Best Fashion Blog, Best use of Photography in Blogging, Best use of Video in Blogging, People′s Choice și Best Instagram Account.

Cât de awesome, right?! Probabil că nu îți pare mare lucru, dar pentru mine contează foarte mult aceste nominalizări. Sunt 6 categorii din 12 la care am primit atenție, iar asta înseamnă că sunt pe drumul cel bun cu blogul, cu direcția pe care am decis să o urmez și că lucrurile vor evolua din ce în ce mai frumos atâta timp cât mă țin de treabă și voi continua să pun pasiune în ceea ce fac.

Dar veștile bune nu se termină aici! Tot legat de Digital Divas, azi am primit propunerea de a fi Blogger Ambasador al evenimentului, propunere pe care am acceptat-o doar după ce m-am asigurat că această implicare nu îmi afectează nici într-un fel nominalizările. Chiar dacă acțiunile încep de la București, mă bucur să văd că pot lua parte la ele și de aici de la Cluj!

PS: Am nevoie de sprijinul tău!

Iar acum a venit momentul în care te rog să îmi acorzi câteva minute, 2 sau trei, depinde sincer de cât de bună e viteza ta de internet, și să mă susții în cadrul galei de premiere din acest an, votându-mă și ajutându-mă să ajung mai departe.

Sunt 6 categorii la care sunt nominalizată și unde am nevoie cu adevărat de ajutorul tău. Intră pe acest link: http://vote.evensys.ro/, înregistrează-te la vot cu adresa de mail, după care vei primi în mail un link cu cele 12 categorii unde poți vota. Eu sunt nominalizată la aceste 6 categorii, unde îți cer ajutorul:

  • Digital Diva of the Year
  • Best Fashion blog
  • Best use of VIDEO in blogging
  • Best use of PHOTOGRAPHY in blogging
  • People′s Choice
  • Best INSTAGRAM Account

So, go go go and vote me!

IMG_0300

IMG_0268

IMG_0285

PS 2: Probabil te întrebi de ce nu am zis nimic legat de ținută. Umm… pentru că nu ar fi prea multe de zis, e o ținută aerisită, de vară chiar deoarece după cum bine vezi port pantaloni scurți din denim și un body verde, însă am adaptat-o pentru zilele capricioase de acum, adăugând o pereche de botine și o cămașă cu print military. Pălăria și ochelarii sunt accesoriile care completează și întregesc ținuta, alături de lănțișoarele aurii și geanta tip bucket bag.

Între timp, aștept ca vara să revină în forță. Și voturile voastre desigur, pe site-ul de mai sus până pe 15 mai. And hurry up, au mai rămas 3 zile în care se poate vota!

OUTFIT DETAILS: ZARA Body // ASOS denim shorts // Stradivarius Boots // H&M Necklaces // Bershka Bucket Bag // Zara Military Shirt // ZeroUV Sunnies

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien