Velvet Touch

by

IMG_7190

IMG_7187

E Decembrie! Și ultima lună din acest an, așa că deja am început să mă gândesc la rezoluții pentru anul care vine, unele dintre ele, așa în mare, le-am dat într-un scurt interviu pentru numărul din decembrie al revistei Famost și poți să arunci o geanuță și tu să vezi despre ce este vorba aici: http://famost.ro/articol/revista-famost-editia-decembrie-2015. Am început să le notez undeva într-un fișier în mintea mea, haha, dar cu siguranță am să îmi fac și o listă scrisă, pe care am să o share-uiesc și aici pe blog cu tine sau cel puțin am să fac un top 5 rezoluții pentru anul 2016 sau un top 10.

Am început să lucrez și la o rubrică nouă, pastiluța personală pentru blog, iar curând, sper eu de săptămâna viitoare, vreau să îi dau drumul. Tot curând voi filma și un tutorial de beauty, ceva scurt și fără prea-mult make-up, deoarece în viața de zi cu zi, personal, nu obișnuiesc să port machiaj excesiv, însă știu că tot îți pui întrebarea în legătură cu aspectul tenului meu flawless și da, vreau să îți arat cum anume îmi aplic fondul de ten, anticearcănul și produsele care le folosesc pentru un machiaj de zi cu zi, clean& flawless. Așa că ar fi bine să stai cu ochii pe pagină și să aștepți update-urile.

IMG_7211

Între timp, haide să vedem cum m-am pregătit eu pentru sezonul mai puțin prietenos. Păăăăăi, am început să îmi agăț ochii de paltoane, de pluovere și de cizme& ghete. Vreau să îmi fie cât mai confortabil ceea ce port și mai ales acum, când nu mai pot opta pentru o rochie și jachetă peste. Am lăsat jacheta în detrimentul paltoanelor groase, iar primul pe care l-am achiziționat este negru, e din catifea, că doar e în trend și este pur și simplu irezistibil să te abții să nu o porți anul acesta. Are guler din blăniță sintetică și lungimea lui cade ușor peste fund. L-am purtat cu un pluovăr pufos și o pereche de pantaloni scurți din piele care, din păcate, nu se observă în fotografii. La fel de ușor aș fi putut să îi port și cu o fustă conică din piele sau tricot, însă de data aceasta am mers pe pantaloni scurți, deoarece în picioare port o pereche de cizme peste genunchi fără toc și o pereche de șosete lungi. Am ales ceva lejer și jucăuș, iar partea distractivă a ținutei mi-au oferit-o urechiușele de pisicuță pe care le tot port de ceva vreme.

Mi-am ales paltonul cu mare atenție, deoarece vreau o piesă vestimentară ăe care să reușesc să o integrez în cât mai multe ținute, right? Right. Așa că am mers, din nou, pe clasicul negru. Nu ai cum să dai greș cu negru niciodată și în plus de asta, negrul poate fi elegant, chic, rebel, îndrăzneț, cum vrei tu, totul depinde doar de ținuta în mare. Mi-am luat acest palton gândindu-mă că îl voi purta și la anumite evenimente, unele poate mai pretențioase, altele poate mai degajate. Însă cel mai mult îmi place cum l-am purtat în această ținută, cu cizmele înalte. Însă nu mă voi opri să îl port nici cu tocuri, o pereche de botine, poate ceva cu blăniță căci am pus ochii pe niște ghete chiar faine, mă tot gândesc dacă să le iau… sau nu… cert e că mă tot gândesc la ele și cred că deja știi ce se va întâmpla într-un final. Da, le voi lua, ahaha.

Tips& Tricks pe ziua de azi: investește într-o piesă vestimentară care îți va fi de ajutor acest sezon și care va reuși să te scoată atât din veșnica problemă nu știu ce să port azi. Eu am scăpat de această dilemă, însă știu că îți vei spune ahhh, ea oricum e fashion blogger și probabil are o mulțime de haine, dar just so you know, sunt o fată la fel ca tine, care inevitabil se bate de aceleași probleme și care indiferent de câte haine aș avea în dulap, ceea ce îmi iau, îmi iau gândindu-mă în perspectivă, deoarece nu vreau să mă plictisesc de hainele care le am, ci vreau să îmi creez cât mai multe ținute și să le port cât mai mult.

OUTFIT DETAILS: chicdiva.ro Coat – find it here // C&A sweater // H&M boots & head-piece // BSK bucket bag

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien