#UNTOLDTALES, EPISODE NR.4

by

Tocmai ce m-am întors din oraș și vreau să îți povestesc de ce m-am întors atât de nerăbdătoare! E din cauza festivalului Untold, care în sfârșit după zile întregi de așteptare, se întâmplă! Acum 3-4 ore, în jurul orei 19 am trecut pe la Arenă să îmi iau brățara de festival, iar apoi am profitat de faptul că o am și am dat o tură, două de fapt prin partea închisă, mă rog, delimitată a Parcului Mare, destinată festivalului. În mare parte, multe din detaliile ce vor face parte din decorul Untold au prins formă, însă recunosc, am vazut cum se muncește mult încă pentru ca totul să prindă forma finală.
Din ceea ce am văzut e că totul arată superb, sunt multe detalii care o să le placă tuturor, mai ales în zona Arenei și a Parcului Central, dar nu vreau să îți dezvălui mai multe, am să te las să descoperi chiar tu, începând de mâine după-masă.

Până atunci, împreună cu prietenul meu, ți-am pregătit ultimul video al seriei #UntoldTALES. Este un video pentru care mi-am dus curajul la extrem și am încercat unele lucruri pentru prima dată în viața mea! Cum e zborul cu paramotorul, dar am să te las să descoperi și tu, chiar acum:

 
Întregul episod l-am filmat alături de băieții de la Transilvania eXtreme Adventures, care au reușit să mă surprindă efectiv pe toată durata zilei! Surpriza pe care am avut-o filmând acest episod, a fost una din cele mai tari experiențe din viața mea de până acum. Am zburat cu paramotorul și am trăit momente foarte intense atât la înălțime, cât și pe pământ.
Suntem la 500 de metri deasupra pământului!, îmi spune Bogdan, cam după 3 minute după ce am decolat cu paramotorul, un moment în care eram înspăimântată, căci nu mai zburasem nicidată în viața mea cu paramotorul, nici măcar cu parapanta, doar cu avionul, ceea ce nu se compară. Priveliștea de acolo sus, era una absolut superbă. Vedeam și Clujul mărunt, mititel, chiar dacă eram înafara lui, undeva la 10-15 km spre Muntele Băișoara. Am zburat în jur de jumătate de oră, iar Bogdan, a avut grijă să îmi arate cum e să trăiești extrem și să te aventurezi  cu tot curajul înainte. Cu siguranță îmi voi aduce aminte de acest zbor toată viața mea! Și sper să fie la fel și cu următoarele, deoarece vreau să mai zbor și altă dată.
După jumătate de oră de zbor și după ce am adunat echipamentele, m-am încumetat și am acceptat toate provocările care mi le-au propus băieții! Am urcat pe munte cu bicicleta, un moment care mi-a dat bătăi de cap și m-a solicitat la maxim, dar care m-a recompensat cu o priveliște minunată la ce m-a așteptat la capătul drumului; am cățărat o stâncă destul de periculoasă, mai ales că și acest lucru a fost unul nou pentru mine, iar în cele din urmă, m-am relaxat în kaiak, purtată de curgerea râului.
A fost minunat, iar acest video, merită pus la colecție! Dadaaaa, chiar merită! Și merită să încercați și voi să zburați cu parapanta sau cu paramotorul, măcar o dată în viață!

Link-uri utile:
Transilvania eXtreme Adventures: www.txa.ro
Ținută: BSB Fashion
Informații suplimentare – www.untoldfestival.com

2 Responses
 • Daiana
  August 20, 2015

  Cum se numeste cascada din filmulet, cam in ce zona se gaseste?

  • Madalina Merca
   August 20, 2015

   Nici eu nu stiu sigur, este undeva la 100km de orasul Cluj-Napoca, pe drum spre Muntele Baisoara, insa nu stiu sa iti spun exact. Poti sa ii intrebi pe baietii de la extreme Adventures despre ea, sunt sigura ca au raspunsul 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien