THE WOMAN

by

The Woman

Încă din anul 2012, The Woman sărbătorește ziua femeii alături de sute de femei de afaceri din toată țara, iar anul acesta revine cu o nouă ediție plină de surprize.

The Woman este mai mult decât un eveniment, este o tradiție a recunoașterii femeii lider. Dorim ca prin acest eveniment să încurajăm femeile în a se dezvolta continuu din punct de vedere profesional în business-urile pe care le conduc sau le reprezintă – afirmă Teodora Ola, PR Libero Events

Ce reprezintă ‘The Woman’?

The Woman este singura conferință de women leadership din România care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție. Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul.

Speakeri

Toate cele 13 femei invitate ca şi vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pieței autohtone, care fie conduc corporaţii internaţionale, fie produc branduri româneşti, sau lucrează şi se implică în proiectele care le pasionează.

Temele abordate în edițiile anterioare sunt următoarele:

Femei in business: atuuri şi dezavantaje;
Antreprenoriat feminin – poveşti de succes;
Lumea bărbaţilor prin ochii unei femei;
Leadership feminin;
Strategii pentru echilibru între carieră şi familie;
Despre pasiunea în muncă;

Cui se adresează ‘The Woman’?

Peste 300 de femei de afaceri, CEO şi femei în poziţii de management în cadrul unor companii, freelancerii, jurnaliști şi bloggeri participă în cadrul evenimentului.
Accesul bărbaților este permis, ba chiar încurajat.

Cum te înscrii?

Intră la secțiunea înscrieri, adică aici si completeaza formularul. De îndată ce primesc formularul, cei care se ocupă de conferință te vor contacta pentru confirmare.

În prima parte – Women making a difference in the board room – termenul leadership va fi prezentat prin puterea exemplului concret datorită Mariei Metz (Senior Vice President EBS Romania and NTT Data Company) și al Ralucăi Michailov (Director General, BP Publishing Media) ș.a, iar în a doua – Reputation and Performance – se discută despre personal branding cu nume cunoscute precum Paula Herlo, Monica Bîrlădeanu sau Ingrid Vlasov. Dacă am învățat ceva până acum, participând la conferințe, este că întotdeauna te va surprinde speakerul la care te aștepți mai puțin. Află mai multe despre invitați  aici.

Ne vedem pe data de 10 Martie 2016, la Grand Hotel Italia la The Woman.

No tags

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien