the perfect gift!

by

alexandru_don-8012

alexandru_don-8013
alexandru_don-8021
alexandru_don-8017
alexandru_don-8023

Hello, Hello!
Azi, îmi voi lăsa latura romantico-creativă să vorbească mai mult pentru mine, deoarece îți pregătesc câteva trucuri legate de căutarea, găsirea și pregătirea cadoului perfect pentru aniversarea persoanelor dragi din viața noastră. În cazul de față, a iubitului meu. Ca un mic avertisment, aș vrea să subliniez faptul că acest articol are doar scopul de a te ajuta să reușești să găsești cadoul perfect. 

Inițial, am început să scriu acest articol doar din dorința de a-ți arăta cât de mult am reușit să îmi surprind iubitul de ziua lui și cât de tare s-a bucurat micuțul de el, dar am ales să păstrez aceste momente personale doar pentru noi și să transform articolul într-unul care să te ajute pe tine.

 

Știu cât de stresant e să cauți cadoul perfect- asta dacă ești perfecționist așa ca mine. E al naibii de greu, iar apoi te trezești că mai ai mai puțin de o săptămână la dispoziție și încă nu ai pregatit nimic. Nu ai nici măcar o idee înfiripată în minte, nici măcar un indiciu care să îți spună ce anume ar reuși să îți surprindă prietena/iubitul/mama, wtv, etc. În acest moment, a-i face bine să lași panica la o parte, să nu te descurajezi și să analizezi întreaga situație. Să te gândești mai ales la toate conversațiile pe care le-ați purtat și să găsești acea portiță care să te facă să gândești ce anume ar fi potrivit pentru sărbătorit.

 

Poate ați fost la mall și a probat vreo haina care îi plăcea, dar a renunțat în ultima clipa sau poate nici nu a reușit să o probeze și încă a rămas cu gandul la ea. Sau poate e vorba despre vreo carte, pereche de încălțăminte, ceas, parfum, orice știi tu că SIGUR îi va plăcea. In cazul meu, nu a fost deloc ușor. Iubitul meu e pasionat de camere de filmat, care sunt mult prea scumpe pentru bugetul care îl aveam înainte de ziua lui. Muuuuuult prea scumpe, așa că m-am orientat spre altceva. Țin minte că îmi spunea tot timpul că își dorește să fie mai organizat, să își facă un program în fiecare zi și să își noteze ideile undeva, așa că nu mi-a fost deloc greu să mă gândesc la faptul că ar avea nevoie de o agendă. Am cautat (și nu exagerez) în toate papetăriile din apropiere plus pe net după o agendă cu personalitate, însă am rămas dezamăgită. Tare dezamăgită. Cu 3 zile înainte de ziua lui, eram, desigur, stresată să îi găsesc cadoul perfect, când m-a lovit ideea să îi confecționez eu singură agenda perfectă! Am fugit rapid să cumpăr o agendă simplă, căreia aveam să îi atașez o copertă ce se pliază după personalitatea lui. M-am gândit mult și la asta, am încercat să găsesc ceva ce îi place și ce îl caracterizează. Știu că îi plac mandalele, are una și jumătate tatuată pe piciorul drept, și m-am gândit că ar merge de minune, mai ales dacă le-aș contura sub forma hărții lumii și tot desenul l-aș pune pe coperta agendei. Zis și făcut!

Însă, nu era suficient! Credeți-mă, chiar dacă mi-a luat o veșnicie să îi confecționez agenda, știam căa trebuie să mai găsesc ceva… Așa că mi-am pus mintea din nou la treabă și m-am gândit la pasiunea lui pentru drone, pentru gadget-uri, pentru toate nebuniile cu telecomandă și baterii. Așa că am hotărât! Aveam să îi iau o nebunie de Parrot care fuge și sare, se învarte și alte nebunii.

 

După ce am hotărât ce va conține cadoul de ziua lui, am dat o fugă și am cumpărat hârtie de împachetat de la magazin, ceva care să nu fie prea copilăresc. Însă de data aceasta vroiam să pregătesc ceva și mai drăguț! Am vrut să împachetez cadoul în ceva unic, care să strige cât de mult îl iubesc! Am mers la magazinul alimentar de peste drum să iau o cutie de carton, iar surpriza mi-a fost chiar cutia în sine, pe care scria ALEXANDRION, cumva predestinată cadoului iubitului meu (caz în care nu știi, numele lui e Alex. de aceea…). M-am întors din nou acasă, am luat foarfeca și am început să tai litere și să conturez un mesaj:

 

‘I LOVE YOU SO MUCH, BABY!’- au fost cuvintele care l-au întâmpinat atunci când a deschis cutia- iar expresia de pe fața lui: de neprețuit! La fel și la despachetarea celorlalte surprize pe care le-am împachetat înăuntru! Nu m-am simțit nici eu atât de fericită pentru că am reușit cu vârf îndesat să îl surprind! LA MULȚI ANI, din nou, iubitule!

 

Revenind la ceea ce ar trebui să iei în considerare atunci când te stresezi în căutarea cadoului perfect, tot ce trebuie să ții minte este să te gândești la ce anume ar avea nevoie sărbătoritul, ce i-ar placea, care îi sunt pasiunile și la ce anume i-ar folosi cadoul tău. Încercă să găsești ceva care chiar să îi folosească și să se potrivească (mai ales) cu personalitatea sa.

 

Iar dacă vrei sa fii original și chiar să îl surprinzi cu ceva, scrie câteva cuvinte din adâncul sufletului tău, așează-le frumos într-o felicitare, poate una făcută chiar de mâna ta, iar cadoul, împachetează-l cât mai frumos posibil!

 

Nu are cum să nu funcționeze! Crede-mă!

alexandru_don-8031
alexandru_don-8035
alexandru_don-8038
alexandru_don-8042

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien