the Oversized Coat

by

IMG_8100

Photos by: ALEXANDRU DON

Hei girl!

După un weekend în care toată atenția asupra social-media a fost lăsată la o parte, (asta pentru că am aniversat 2 ani de relație împreună cu iubitul meu și sunt genul de persoană care muncește ca o nebună, iar atunci când vine vorba de lucruri personale, sunt la fel de dedicată și mi-am dedicat weekend-ul acesta nouă. Plus că a venit și Moș Niculae și chiar am intenționat să îmi fac uitat telefonul undeva deoparte, într-un colț, pe silent. Atât de răsfățat a fost weekend-ul meu) am revenit cu o postare plină de lumină.

 Dintre piesele pe care le-am îndrăgit dintotdeauna, paltoanele& sacourile oversized s-au situat întotdeauna în topul preferințelor mele. Acum câteva săptămăni, chiar înainte să merg la București pentru evenimentul cu GLAMOUR România, i-am făcut o vizită Ioanei Bora, prietenă& blogger cu care am colaborat pentru proiectul Fashion Bloggers Bags  Collection for Kurtmann pentru o sesiune de shopping. Ioana se ocupă de shop-ul www.atlantica.ro, de unde mi-am achiziționat și paltonul alb cu guler din blaniță din fotografii. E un palton oversized, cum tocmai am scris mai sus că îmi plac și acesta e categoric preferatul meu. Îmi place lungimea lui, puțin deasupra genunchilor, croiul simplu, umerii lăsați și blănița de la guler care aduce acel look de iarnă în orice combinație l-aș purta.

IMG_8040

Paltonul e chiar mărimea mea, 34, știu că s-ar putea să îți pui un semn de întrebare, așa că a, scris asta ca să fim sigure amândouă că nu e oversized mărimea lui, ci modelul. Eu personal, sunt înnebunită după genul acesta de piese vestimentare, prefer să port ceva mai loosey, decât ceva super strâmt care în primul rând- să nu reușească să mă facă să mă simt bine, iar în al doilea rând- ceva care la înălțimea și silueta mea nu ar arăta pe cum mă aștept, așa că, îmbrățișez cu drag acest stil, iar paltoanele oversized vor rămâne întotdeauna preferatele mele. Word.

Paltonul alb, achiziționat de pe www.atlantica.ro, este de fapt un palton marca ASOS și nu este un produs second-hand, ci un produs nou, cu etichetă cu tot. De asemenea, e un item din colecția actuală, iar la fel ca și acest palton ASOS, tot de pe site mi-am achiziționat și un trench alb, tot ASOS, o pereche de jeanși negri de la ZARA, un pluovăr TOPSHOP și încă unul ce nu îmi aduc aminte momentan ce brand este, dar știu că e tot un brand englezesc. Am să vi le arat pe toate, promit!

Tips& Tricks: Recomand cu încredere site-ul www.atlantica.ro, este ușor de căutat item-urile care ți le dorești și sunt multe produse dintre care să alegi. În plus de asta, azi am aflat că pentru orice comanda plasată până la Crăciun, în valoare de peste 200 RON, primești un cadou surpriză de la H&M Home.

IMG_8037

IMG_8141

OUTFIT DETAILS: atlantica.ro COAT // ZARA heels, turtle neck blouse& jeans // zeroUV sunnies // expoBAG clutch //

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien