the HOT list

first

[RO]:  Îngrijirea tenului, dar și a corpului este cea mai importantă etapă din viața mea de zi cu zi, iar dacă luna trecută am povestit despre hidratarea pielii și produsele de care nu mă lipsesc niciodată la capitolul hidratare (gasesti articolul aici), de data aceasta am selectat produsele mele preferate pentru îngrijirea pielii, preferatele lunii de pe www.inspiredbeauty.ro.
the HOT list– totul despre îngrijirea tenului și a corpului, tips-uri pentru un ten revitalizat& hidratat, detalii despre produsele mele preferate pentru aranjarea sprâncenelor, dar și cel mai hot bronzer al verii!


[EN]: Skin& body care is the most important stage of my everyday life, and because last month I’ve talked about skin hydration and my daily produtcs (find article here), this time I selected my favorite skin care products from www.inspiredbeauty.ro.
the HOT list– everything about skin and body care, tips for a revitalized & nourished skin, details about my favorite products for eyebrowsstyling , and a hot summer bronzer!

2nd

3rd

the HOT list

body care

∇ [RO]: Obișnuiesc să îmi pregătesc pielea încă de la duș, așa că sunt atentă la gama produselor pe care le folosesc în timpul dușului, după duș și pe parcursul zilei. De aproximativ o lună, folosesc gelul pentru baie& duș și loțiunea de corp Gorgeous Cow de la COWSHED. Sunt potrivite mai ales pentru sezonul cald, de vară, când pielea are nevoie de hidratare intensă, iar formula îmbogățită cu unt de cacao și uleiuri esențiale, se dovedește a fi de mare ajutor. Un alt produs de care m-am îndrăgostit și care nu doar îmi hidratează pielea pe parcursul zilei, ci îi oferă un aspect mai strălucitor și bronzat, este loțiunea Turn me on de la CHEEKY. Este cu siguranță unul din cele mai bune bronzere, deoarece intră în profunzimea pielii, o hidratează, o parfumează și o păstrează catifelată pe tot parcursul zilei.

Δ [EN]: I used to prepare my skin in the shower, so I’m careful at the products that I use while showering, after shower and throughout the day. For about a month, I use Gorgeous Cow bath& shower gel and also the body lotion from COWSHED. They are especially suited for summer, when skin needs intense hydration and the formula enriched with cocoa butter and essential oils, proves to be very helpful. Another product that I love and not only ’cause moisturizes my skin deeply throughout the day, but it gives a bright and tanned look, is CHEEKY Turn me on lotion.

SHOP PRODUCTS HERE:
 COWSHED- bah& shower gel /  COWSHED body lotion / CHEEKY tan lotion

facia

Δ [RO]: Îngrijirea tenului, este un capitol mult prea amplu și aș putea discuta despre produsele folosite cel puțin o zi întreagă. Azi în schimb, vorbesc despre cele care le-am achiziționat de pe inspiredbeauty.ro și care le folosesc în momentul de față.

Sunt îndrăgostită de măștile de față și nu trece săptămână fără să îmi aplic o mască și să îmi răsfăț tenul. Acum folosesc masca de față de la COWSHED cu extract de palmarosa, care îmi hidratează tenul, curăță porii și ajută la reglarea excesului de sebum. Tot de la COWSHED, seara înainte să mă pun la somn folosesc ca să îmi curăț tenul, o loțiune tonică fără alcool, ce calmează pielea, lăsând-o perfect curată și lipsită de impurități.


∇ [EN]: Facial care is a chapter way too wide for me and I could discuss about the products I use at least a whole day. Today instead, I talk about those I have purchased from inspiredbeauty.ro and using them now. I’m in love with face masks and doesn’t pass a week without applying a mask on skin. Now I use the face mask from Cowshed with palmarosa extract that moisturizes my skin, clean the pores and helps regulate the sebum excess. Also from Cowshed, before I put myself to sleep, I use to clean my skin with an alcohol free toner that soothes the skin, leaving it perfectly clean and free of impurities.

SHOP PRODUTCS HERE:
COWSHED revitalising toner / COWSHED face mask

makeup copy

Δ [RO]: Pentru pomeți care captivează orice privire, dar care îmi expun în același timp foarte bine trăsăturile, liniile feței și îmi accentuează bronzul pe timpul verii, folosesc pudra de față bronzantă de la SOAP& GLORY- wonderbronze. Secretul acestei pudre este aplicarea controlată, fapt pentru care folosesc o pensulă evantai cu care o aplic de-a lungul liniei pomeților, dar și în zona decolteului sau oriunde altundeva pe corp unde simt nevoia. Vorbind de secrete, toate fetele care mă întreabă despre cum îmi îngrijesc sprâncenele cred că este vroba despre vreun truc secret. Surpriza este că folosesc un singur produs, kit-ul 4 în 1 de la SOAP& GLORY pentru modelare, finisare, evidențiere și nuanțare. Kit-ul include 2 nuanțe pentru sprâncene,un iluminator și o ceară transparentă pentru fixarea sprâncenelor. Conține tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți contura, defini, umple și fixa sprâncenele. Ca să observați cât de evidentă este deosebirea, am făcut un colaj cu sprâncenele mele înainte și după folosirea kit-ului. Și da, e un produs de care nu mă despart niciodată!

∇ [EN]: For cheekbones that captivates any look, I use the SOAP& GLORY wonderbronzer shimmer brick pouder, also my secret product for perfect eyebrows is the 4 in 1 kit also from SOAP& GLORY, who does magic with my eyebrows (see the before-after photos).

SHOP PRODUTCS HERE:
 SOAP& GLORY bronzer pouder / SOAP& GLORY eyebrow kit

If you want to see more of my personal tips& tricks, just ask for them and I will think about a new post here on blog! I simply hope you enjoyed my HOT list with inspiredbeauty.ro products, I put a lot of effort and spend my night& day to work at the whole design and text and I just want to offer you my best.

Love, M

2 Responses
 • Andrei Lukass
  August 20, 2015

  Design-ul este asa de elaborat si de amanuntit, cu un aspect clean si geometric. Personal, nu pot folosii make-up, dar ador articolul, pentru ai respectat un anume ”theme” tumblr-ish si pentru toate detaliile clar etalate in articol. Ai dreptate, curatarea fetei este, intradevar, si pentru mine o etapa esentiala a rutinei mele – beauty – de zi cu zi. De curand, sunt foarte atent la produse, si urmez riguros toate etapele : curatare, exfoliere, tonifiere, hidratare si protectie. Super articol, se vede ca nu ti-a luat 5 minute!

 • andy
  August 20, 2015

  beautiful makeup!

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien