Straight Hair with Babyliss Brush

by

Hello, gorgies! Azi am pregătit un material video care să vă ajute să înțelegeți cum funcționează noul meu gadget pentru îngrijirea părului: Liss Brush 3D de la Babyliss.

Însă până să ajung acolo, vreau să îți spun că sunt fană a produselor Babyliss, am de la placă de îndreptat părul, la perie rotativă, ondulator ceramic mecanic și acum am noua perie de îndreptat părul- un produs ce s-a lansat foarte recent și de care m-am atașat surprinzător de repede. Ultima oară când am vorbit despre Babyliss, a fost cu ocazia ondulatorului ceramic și a videoului pe care l-am filmat și de care am fost FOARTE FOARTE excited. A jucat și Indie, iar rolul ei a adus cu adevărat un vibe frumos la povestea din spatele filmulețului. Ca de obicei, Alex, și-a pus amprenta asupra filmulețului și a surprins tutorialul într-o manieră diferită și naturală (dacă ți-a scăpat filmulețul, îl găsești aici). De data aceasta, am schimbat scenariul, am scos-o pe Indie din decor și am pregătit un tutorial pentru folosirea periei. Watch it and see it for yourself!

LISS BRUSH 3D:

Peria electrică pentru îndreptarea părului, Liss Brush 3D este foarte ușor de folosit și în plus de asta, timpul pentru îndreptarea părului este de doar câteva minute. Eu spre exemplu, reușesc să îmi îndrept părul în 5-6 minute și nu mai sunt nevoită să îl piaptăn ca să îl pregătesc pentru îndreptat pentru că dispozitivul are o combinație de 126 de peri. Acești peri sunt de trei tipuri și fac îndreptarea rapidă și ușoară prin ridicarea firelor de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte:

 1. 34 de peri din plastic ce separă șuvițele;
 2. 42 de peri din silicon ce descurcă părul;
 3. 50 de peri cu înveliș ceramic ce oferă un păr drept timp îndelungat.

Pe lângă acești peri, peria beneficiază de doi generatori de ioni ce previn eficient efectul de electrizare a părului. Are trei trepte de temperatură, 160°, 180° și 200°C și asigură o încălzire rapidă și uniformă. De asemenea, peria mai beneficiază de înveliș ceramic cu finisaj Diamon, se încălzește rapid și vine însoțită de un suport rezistent termic.

🔎 Găsești peria electrică pentru îndreptat părul aici: http://www.babylissparis.ro/perie-de-indreptat-LissBrush3D. Link-uri utile: Babyliss România Facebook // Babyliss România Website.

Special thanks 👏🏼👏🏼👏🏼 : Alexandru DON

#periedeindreptat #perieelectrica #babylissparis #nofrizzy #parstralucitor

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL! WITH LOVE, M

5 Responses
 • Maria
  November 23, 2016

  De unde ai rochita superba?

  • Madalina Merca
   November 23, 2016

   O gasesti la Stradivarius 😁

 • Adriana
  March 3, 2017

  Dar fata din film ate deja parul drept. As fi vrut sa vad o fata cu parul macar ondulat.

  • Adriana
   March 3, 2017

   *Are

 • Naseem siddiqui
  August 10, 2017

  Babyliss-Liss 3D hair straightener Brush is a good product.

  I want to buy this product, How can I get this product?
  Pls help me
  I am from India

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien