Spa Girls

by

Îți spusesem săptămâna trecută, că mi-a fost (re)amintit despre celebrarea zilei aniversare cum că… se sărbătorește 3 zile și 3 nopți. Nu, nu sună deloc manelește, te rog abține-te! Și da, mi-am sărbătorit cei 24 de ani proaspăt împliniți din plin. Poți să dai o geană în prima postare care vorbește despre toată nebunia cu aniversarea magică, asta în cazul în care ai ratat-o și ca să fii la curent cu detaliile. În cazul în care ai revenit să citești ce s-a întâmplat între timp, just continue reading.

În cea de-a treia zi, pe 23 aprilie, după ce s-au calmat spiritele și notificările din FB și-au revenit la normal, mi-am luat fetele și am tulit-o la spa, la relaxare. Nu am pregătit nimic special, nu am intenționat ca întreaga zi să fie despre mine, ci mai mult să ne axăm pe relaxare și să recuperăm din timpul pierdut în care nu ne-am văzut și am comunicat fie pe fugă, fie pe whatsapp, fie prin like-uri, and so on, ai prins ideea, cred că atât timp cât nu mai ești în liceu te situezi în aceeași categorie ca mine. Așa că am făcut rezervarea, am stabilit cu fetele ora la care suntem disponibile toate, ne-am dat punct de întâlnire și cu o jumătate de oră întârziere, am ajuns la spa. Zâmbeam toată, însă eram neliniștită încă de cum am ajuns, deoarece aveam emoții și nu știam la ce să mă aștept.

Majoritatea fetelor se știau între ele, dar îmi era teamă ca unele dintre ele să nu se simtă incomod. Știi tu, fetele sunt diferite și gingașe, însă nici vorbă de așa ceva. S-au înțeles de minune încă din parcare când am coborât jos din mașină, iar asta m-a liniștit instantaneu. Știam că vom petrece cele câteva ore la spa bucurându-ne și relaxându-ne, lăsând grijile și stresurile în vestiar. Chiar și de telefon am uitat, am reușit doar să surprind câteva momente și să share-uiesc o poză de grup cu fetele pe FB. În rest, am petrecut offline, între fete. La piscină, în saună, pe șezlong, ne-am bucurat de fiecare moment împreună, dar mai ales, am simțit că am recuperat din timpul pe care l-am pierdut nevăzându-ne.

Cred că ți-ai dat seama că mi-a fost tare tare dor de ele, așa că am lăsat grupul de pe whatsapp activ și intenționez să le mai bâzâi pe fete la cap și să mai ieșim. În special pentru că vine vremea frumoasă, căldura și încet vara!

… and, this is the story, nu vreau să povestesc mai multe despre ce s-a întâmplat, deoarece detaliile frumoase, poveștile fetelor și glumele la care am râs, le păstrez pentru mine. It’s that precious!

BLOGfete

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien