PARTY ON

by

Weekendul acesta e unul mai mult decat special, Ziua Indragostitilor fiind unul din cele mai asteptate momente ale lunii Februarie, iar deja am eu mi-am facut programul pentru intreaga zi, alaturi de prietenul meu! Iar pentru ca vreau ca seara de sambata sa se sfarseasca si mai special, am dat attending la cea mai tare party din oras, unde voi incheia seara cu stil alaturi de cei mai buni prieteni! Club Midi, ramane clubul meu preferat, cand vine vorba de iesit la distractie! Iar asta nu pentru ca e cel mai tare club din oras (pe bune, chiar e!), ci pentru ca muzica isi spune adevaratul sens al cuvantului, iar DJ-ii de renume, atmosfera si spiritul de distractie din club, reusesc sa ma scoata din casa cu fiecare party.

Sambata, alaturi de Masomenos, K.D.Chriss, RQZ & Paul K, vom dansa pana dimineata tarziu, cum am obisnuit deja. E un party la care merg in primul rand pentru MASOMENOS, parizienii care imi vor delecta simturile muzicale prin mixurile lor pline de spontaneintate, grafica de culoare si cel mai bun vibe cand vine vorba de muzica tehno, minimal si house. Abia astept sa ma las pierduta de sunetele vibrant de vesele, ce ma vor purta intr-un univers psychedelic si fara limite.

Why MASOMENOS? Pentru ca reusesc sa imi captiveze atentia pana la ultimul beat. Un duo funky, Masomenos este reusitul parteneriat dintre Joan Costes, grafic designer si DJ, si Adrien de Maublanc, producator si inginer de sunet. Pe lângă multe iniţiative pline de umor şi culoare, planeta Masomenos va gravita mereu în jurul propriului său soare: muzica.

Ne dam intalnire, sambata seara in Club Midi, 14 Februarie, str. Berariei nr. 6, unde vom petrece pana ne tin picioarele!
Pana atunci, fa-ti incalzirea cu mix-ul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=2dSq3gK7Koc ! You’ll gonna LOVE LOVE LOVE it!!
Event’s Page: https://www.facebook.com/events/757847767644207/ (for more info)
Preţ intrare: 20 lei < 00:00 > 30 lei

1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien