NESPRESSO a ajuns la Cluj-Napoca

by

Hello, hei! Azi, vreau sa va iau cu mine in lumea cafelei si anume la evenimentul NESPRESSO din data de 18 octombrie 2019, eveniment care a celebrat deschiderea unui nou punct de vanzare, de data aceasta la Cluj-Napoca, in noua aripa a mallului Vivo.

Ca iubitoare de cafea, vestea aceasta m-a bucurat tare si ma bucur ca de acum exista un punct fizic in orasul meu de unde voi reusi sa imi achizitionez capsule pentru aparatul de cafea.

Evenimentul s-a tinut intr-o locatie draga mie din Cluj, la Baracca, unde am socializat cu oamenii minunati din spatele brandului in Romania, cat si cu alti iubitori de cafea, am testat diferite arome de cafea, am descoperit numeroase informatii din lumea Nespresso si ne-am simtit bine. Printre informatiile din lumea Nespresso, se numara faptul ca brandul foloseste doar cafea exceptionala pe care o obtin din colaborarea directa cu peste 75000 de fermieri din 12 tari producatoare, tari care se afla in regiuni cu sol, conditii climatice si atmosferice excelente pentru producerea boabelor de cafea de calitate superioara. De asemenea, brandul se implica activ in comunitatile din care fermierii provin sprijinid productia prin mijloace prietenoase cu mediul inconjurator: programe agroforestiere, de reimpadurire si de management al resurselor- pe partea de cultivare si recoltare a boabelor de cafea, de reciclare, de reducere a consumului de energie si de management al deseurilor- pe partea de preparare si degustare a cafelei de catre consumator,  investitii constante in infrastructura, programe de formare profesionala, educatie si programe de pensii.  Nice , nu?

Dar la fel de nice este si faptul ca brandul isi ia angajament in reciclarea capsulelor de aluminiu, program implementat in toate tarile in care este prezent in mod direct, oferind iubitorilor de cafea Nespresso posibilitatea de a recicla capsulele utilizate. Capsulele sunt reciclate in totalitate adica zatul de cafea este utilizat pentru a deveni bio-gaz si compost bogat in nutrienti, iar aluminiul este transformat in materie prima pentru a fi refolosit pentru realizarea altor obiecte, deoarece este un material care poate fi reciclat la nesfarsit in proportie de 100%.

Iar acum va las cu pozele de la eveniment si cu un link in caz ca doriti sa aflati si alte informatii despre lumea Nespresso: www.nespresso.com/ro .

Zi cu soare! 🌞

#NESPRESSO #ROMANIA #COFFEELOVER

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien