my #Untold story goes like this…

by

Adevărul este că au fost 4 zile magice!
Detaliul cel mai deranjant pentru majoritatea haterilor, anume că festivalul a avut loc chiar în inima orașului este de departe cel mai mare atu al festivalului. Recunoaște-o sau cel puțin nu spune că există în Cluj un loc mai potrivit pentru main-stage decât Arena! În primul rând, Cluj-Napoca este Capitală Europeană a Tineretului și nu înțeleg de ce lumea nu se așteaptă la astfel de activități din partea orașului?! Orașul ar trebui să “se scalde” în astfel de evenimente din ce în ce mai mult, iar oamenii, mai ales localnicii să aprecieze cu adevărat frumusețea orașului și inițiativele care se fac în favoarea acestuia. În al doilea rând, Untold a reușit să facă o diferență majoră pentru orașul nostru, iar asta din foarte multe puncte de vedere, economic, mai ales, dar în special pentru că a reușit să adune artiști de talie internațională, care la fel ca mine și mulți dintre noi au rămași impresionați și cu multe amintiri. Avicii, influencer urmărit de milioane de persoane din toată lumea, a scris pe Instagram: “Să cânt în România unde oamenii au plătit prin a dona sânge a fost EPIC.”, care să fim serioși, a făcut o publicitate enormă pentru țara noastră, o publicitate POZITIVĂ, oferind un exemplu de urmat sau cel puțin o sursă de inspirație. Exemplele pot continua, dar am să mă limitez la a mai da doar unul singur. Nu știu dacă ai observat în mulțime tineri purtând un tricou galben cu mesajul FUCK CANCER, însă au fost peste 150 de tineri supraviețuitori de cancer din 10 țări europene, inclusiv România, cărora organizatorii festivalului le-au oferit o șansă de a se simți normali, la fel ca ceilalți tineri din jurul lor. Acești tineri, au avut ocazia să spună că după o luptă grea, sunt bine și că există viață și după cancer.

S-au făcut multe lucruri frumoase în cadrul festivalului, iar ca spectator am simțit-o pe pielea mea, deoarece m-am bucurat de cele 4 zile la maxim, atât pe zi, cât și pe timp de noapte. Nu îl pot compara cu nimic, nici nu îmi doresc asta, deoarece pentru mine, #Untold rămâne festivalul preaiubit al orașului meu, care de la prima ediție mi-a depășit așteptările. Cred că împreună am reușit să impresionăm, deoarece, dacă nu eram atât de mulți, probabil vibe-ul nu ar fi fost la fel. Dacă coada în Parcul Mare pentru brățări nu s-ar fi format de miercuri, nu ar fi fost chiar atât de antrenantă așteptarea și dacă joi la 10 nu se îmbulzea lumea la intrare, nu am fi fost atât de nerăbdători să ajungem și noi. Chiar dacă eu am reușit să ajung doar la 19… Sorry, Untold! Mi-am luat revanșa oricum, în weekend, când am admirat fiecare colțișor din parc, de lângă Arenă și Polivalentă, când am intrat în Casino și mi-am notat povestea în almanah, când am luat prânzul pe un balot de fân  sau când am admirat priveliștea de pe trambulina Coca-Cola, iar acestea sunt doar câteva mici activități care mi-au trecut momentan prin minte.

A fost chiar de poveste… așa că nu-i pot înțelege pe cei frustrați… cred că au avut o zi mai proastă, sau pur și simplu se găsesc ei în treabă să comenteze doar porcării, cum că a fost gălăgie (de parcă e în fiecare zi festival?! și nu era gălăgie, a fost muzică pentru suflet) și cum că nu au putut să-și plimbe fundul în mașină zilele astea pe lângă parc, care btw, trebuie să fi puțin bătut în cap să te legi de asta, sau că a fost trafic în întreg orașul sau că festivalul Electric Castle nu știu-cum și nu-… personal, cred că fiecare festival are acel ceva al său. Mai cred și că mulți dintre noi nu apreciem cu adevărat câte se pun la cap pentru a se putea organiza un astfel de eveniment, câți oameni sunt implicați pentru a se întâmpla ceea ce s-a întâmpla la Untold la Cluj și cât efort zace în spate. Și da, ai nevoie de puțină cultură să apreciezi cu adevărat totul!

Eu abia aștept următoare ediție a festivalului! #UntoldTALES

3 Responses
 • Fashionable Streets
  August 4, 2015

  Arata foarte bine, aproape de ce e si pe afara la festivaluri 😀 ar fi fost si mai fain daca era totul intr-un spatiu total deschis!
  xo
  http://fashionablestreets.blogspot.com/

 • Matei
  August 4, 2015

  bine punctat, bravo!

 • Claudia
  August 8, 2015

  Imi plac fotografiile care le-ai facut in timpul festivalului, mi-ar fi placut sa ajung si eu, insa la anul nu il voi rata!
  te pup Madalina

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien