My everyday products

by
dsc00907plusblog

Cel mai des sunt întrebată de produsele de îngrijire pe care le folosesc zi de zi, despre makeup și diferite detalii care stârnesc curiozitatea în legătură cu aspectul tenului meu, așa că am scris acest articol pentru a lămuri toate aceste aspecte.

M-am axat pe partea de îngrijire a tenului, deoarece acest aspect este cel mai important pentru mine. În ultimii doi- trei ani am fost extrem de atentă cu produsele care vin în contact cu pielea feței mele și am încercat să găsesc acele produse care funcționează pentru mine și (în special) să rămân la ele. Au existat momente în care am schimbat crema de față, am testat una sau chiar mai multe creme noi, dar la care am renunțat pe parcurs pe motiv că îmi îngrășau tenul, nu aveau efect vizibil sau alte elemente care le-au proiectat direct la coșul de gunoi. La fel a fost și cu demachiantele sau loțiunile tonice, apa micelară și alte produse pentru curățarea tenului. Obișnuiesc să mă machiez destul de puternic (câteodată, recunosc) și atunci când nu reușesc să îndepărtez cele mai încăpățânate urme de machiaj, pentru mine chiar există o problemă.

Dar gata cu vorbăreala, să trecem la discuția pentru care ai intrat pe blog!

  • Încep cu rutina de curățare. Pentru mine e sfântă! Nu mai sunt la vârsta la care îmi permit să o trec cu vederea atunci când mă întorc noaptea târziu din club, pentru că trebuie să recunoaștem- cu toate am trecut sau trecem prin asta: ieșim la party, ne distrăm și după ce ajungem acasă ne aruncăm direct la somn. Which is so damn wrong! Cu cât conștientizăm mai multe despre ceea ce se petrece cu tenul nostru, vom învăța că îngrijirea lui este pe primul loc. Nu trece o zi fără să folosesc demachiantul bifazic de la NIVEA- care până în momentul de față, pentru mine, este cel mai puternic demachiant. Rimel rezistent la apă, lipgloss mat, pigmenți- you name it, îți promit că acest demachiant chiar își face treaba. În completarea lui, îmi curăț tenul cu apa micelară tot de la NIVEA. Mă ajută să îndepărtez delicat excesul de produs lăsat de demachiantul bifazic și îmi revigorează tenul. Sunt singurele produse de îndepărtare a machiajului pe care le folosesc zi de zi și le iau cu mine oriunde aș merge.
  • Pentru hidratarea și întreținerea tenului folosesc două produse din gama Vichy: apa termală și crema de față Aqualia Thermal. Sunt produse bazate pe apă pentru hidratarea tenului. Obișnuiesc să folosesc apa termală după curățarea tenului, atât seara cât și dimineața, iar crema de față doar dimineața înainte de aplicarea machiajului. Pentru noapte, am o altă cremă pe care o folosesc de două-trei ori pe săptămână de la Clinique- Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer și serul T-Zone Pore Refining de la Murad pentru că am tenul mixt cu tendință de îngrășare și trebuie să am grijă de acest aspect. Serul, la fel ca și crema de față nu îl folosesc în fiecare seară pentru că nu am nevoie de o aplicare atât de frecventă a serului asupra zonei T a feței. Un alt produs pe care îl aplic zi de zi este crema Effaclar Duo de la La Roche-Posay pentru a curăța și reduce imperfecțiunile tenului și a le preveni în același timp.
  • Produsele de make-up folosite zilnic sunt: fondul de ten, rimelul, un lipgloss ușor- de preferabil nude și o pudră pentru setarea fondului de ten. Momentan, folosesc NARS Sheer Glow Foundation- este perfect pentru sezonul cald, se așează natural pe ten, nu se adună și are o textură ușoară. Cel mai important este că nu îl simt ca o mască și nici nu se vede precum una. Pentru setarea fondului de ten, folosesc pudra Blot Powder de la MAC, iar atunci când nu am evenimente și am parte de zile cât mai posibil de normale, aplic un strat de rimel și un lipgloss. Sau balsam de buze. That′s it!

Sper că ți-a fost de ajutor acest articol și sper că am acoperit toate aspectele de care ești curioasă. Dacă sunt întrebări, sunt aici, doar lasă-mi un comentariu mai jos! Kisses, M

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien