Morning Curls

by

#SPECIAL #SPECIAL #SPECIAL

Hello there! 🐥

It’s time for a special post!

 1. #Special, pentru că la acest articol, implicit video, s-a muncit extrem de mult. Împreună cu iubitul meu talentat, care are toate meritele pentru acest film supermegamișto ( nu zic asta că apar eu sau ceva, dar dacă te uiți în 1080 sau 2K sau 4K, depinde de cât de șmecher e monitorul tău ca să poți să îl vezi- haha, vei înțelege), am filmat timp de 2 zile, după care au mai urmat încă vreo 2 zile pe partea de post-producție. Înainte de toate, vreau să îți spun că Alex studiază cinematografia, iar de data aceasta l-am lăsat să își facă de cap la capitolul iluminat, la capitolul stabilizare și ce a mai avut nevoie. De obicei, sunt contra multor lucruri de genul, deoarece simt că nu își au locul, însă dacă ai în preajma ta o persoană asemănătoare lui Alex, pasionat de cinematografie, de film, de regie, îți vei da seama- cum am făcut-o eu de altfel, că de fapt niciodată nu vei dispune de suficient echipament în acest domeniu și că întotdeauna există loc de mai bine, asta pe lângă faptul că începi să apreciezi lucrurile diferit și să vezi cu alți ochi un video pentru imaginea care ți-o oferă.
 2. #Special, pentru că apare #INDIEthepompom. Nu mă întreba câte duble am tras ca să iasă acele 5-10 secunde cu ea, crede-mă doar că ne-a fost tare greu să surprindem exact acele cadre de care prietenul meu avea nevoie. E încăpățânată, dar exceptând asta, este greu să lucrezi cu animale și să reușești să obții ce îți dorești din prima. A fost o adevărată aventură. (Indie nu a avut de suferit sau nimic de genul, just to be clear.)
 3. #Special, pentru că este un tutorial care te invață cum să obții bucle lejere foarte rapid, iar secretul este Curl Secret de la Babyliss. Trust me for sure!
 4. #Special, pentru că este un video cu adevărat wow atât pentru mine, cât și pentru blogul meu și comparativ cu tot ce am mai făcut până acum. E un mare pas înainte și sper să nu fie singurul. Îmi place ce a ieșit, iar de când lucrez cu prietenul meu, simt progresul pe care amândoi îl facem, deoarece Alex reușește să vină întotdeauna cu acel ceva cât mai creativ și surprinzător pe video, cât și pe partea foto. Am I right?

Ai prins ideea de ce acest video este atât de special pentru mine, pentru noi, așa că nu voi mai continua să scriu alte motive care îmi vin fulger în minte. Vreau să îți spun cât mai multe detalii despre secretul buclelor mele.

curlsecretbabyliss

MY CURL'S SECRET:

Curl Secret de la Babyliss este un ondulator automat foarte ușor de folosit. Ondulatorul magic, cum este numit de toată lumea, nu doar de mine, nu necesită skill-uri de profesionist ca să știi să îl folosești, ci își face singur treaba. Tot ce trebuie să știi despre el ca să obții buclele pe care ți le dorești este să știi seta treapta potrivită de temperatură și timpul în care șuvița de păr stă în camera ceramică. Aparatul are două trepte de temperatură, de 210°C și 230°C între care poți opta și trei timpi de ondulare (8 secunde – 10 secunde – 12 secunde) pentru crearea diverselor tipuri de bucle. Spre exemplu, dacă vrei bucle lejere potrivite pentru un look natural în stil boho de vară, alegi 210°C și setezi timpul aparatului pe 8 secunde, iar dacă vrei un look mai glam, cu bucle pronunțate pentru o seară în oraș la party, alegi 230°C și 12 secunde sau 10 secunde, depinde de cât de pronunțate vrei să fie buclele tale. It’s that easy!

Modul de operare al ondulatorului Curl Secret este 100% automat, deci nu trebuie să îți faci griji cum să îl manevrezi ca să iasă bucla perfectă, ci doar să fii atentă să îl ții în poziția corectă, adică cum fac eu în video, cu camera ceramică îndreptată întotdeauna spre cap. El singur va avea grijă ca buclele să fie uniform ondulate, pentru un look cât mai perfect.

Și încă ceva: acest aparat are o tehnologie avansată, fiind dotat cu placare ceramică pentru obținerea unui păr mai moale și mai strălucitor. Nu îți face rău părului, deoarece e setat automat, iar tu alegi setarea de care ai nevoie. Nu încălzește șuvița de păr în permanență și nu riști să îți dai damage la păr. Totuși, trebuie să ai în vedere folosirea unui spray pentru păr cu protecție termică, that it’s a must, indiferent de ce aparat pentru stilizarea părului folosești.

🔎 Găsești ondulatorul Curl Secret de la Babyliss aici: http://www.babyliss-romania.ro/curl-secret atât în varianta pe care eu o folosesc, cât și pe alte culori: roz, albastru, alb, negru. Link-uri utile: Babyliss România pe FB // Babyliss România Official Site // Babyliss România pe Instagram @babyliss_romania.

Special thanks 👏🏼👏🏼👏🏼 : Alexandru DON , #INDIEthepompom and Babyliss România

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

6 Responses
 • Miha
  July 5, 2016

  Sunteti foarte faine, amandoua! :* Felicitari, a iesit minunat!

  • Madalina Merca
   July 6, 2016

   Multumim frumos, Miha! Te pupam si te imbratisam cu drag <3

 • Cristin
  July 5, 2016

  Foarte tare! Felicitari!

  • Madalina Merca
   July 6, 2016

   Multumiri 🙌🏼 🙌🏼 🙌🏼

 • Larisa
  July 7, 2016

  Chiar a iesit un video reusit si se vede ca s-a muncit la el. Felicitari!!☆★

  • Madalina Merca
   July 14, 2016

   Multumesc extrem de mult, ma bucur ca iti place si ca il gasesti reusit! Te pup <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien