#Kurtmann Bloggers Collection Launch Party

by

#KurtmannBloggersCollection

Great NEWS ! Săptămâna trecută, pe 25 Iunie- joi, am petrecut și am sărbătorit lansarea celei mai noi colecții de genți #KurtmannBloggersCollection, colecție care reunește cei mai de succes bloggeri clujeni, bloggeri printre care, cu mândrie, mă număr și eu.

#KurtmannBloggersCollection este unul dintre proiectele de care sunt cea mai mândră! Asta pe lângă absolvirea Universității Tehnice (POLI) cu 10 în licență și multe alte proiecte care nu pot decât să îmi însenineze zilele. Proiectul se numără printre realizările care mă ajută să evoluez ca persoană, dar în special ca blogger, ca freelancer în domeniu. Adică, cât de tare/cool/awesome/brilliant/supercalifragilistique să am propria geantă după propriul design în vânzare pe piață, care să îmi poarte numele?! Și toate acestea în colaborare cu Kurtmann, care deja au o reputație grozavă la capitolul accesorii/genți din piele. Crede-mă, nu aș putea fi mai fericită!

Colecția de genți în colaborare cu Kurtmann.ro, sub numele de #KurtmannBloggersCollection, combină ideile și personalitățile a 5 bloggeri exclusiv clujeni: ei bine eu, Ioana Chisiu, Ioana Bora, Sigina Pop și Sandra Bendre. Împreună cu fetele și Kurtmann am scos această colecție exclusivistă de genți pe piață, ne-am dat silința să adunăm cei mai frumoși oameni la lansare și ne-am întrecut silința la photoshooting. În acest proiect, îndrăgesc mai ales creativitatea fetelor, a tuturor dintre noi. Îmi place cum am reușit împreună să ducem la capăt acest proiect și să avem rezultate atât de frumoase și diferite ca idei, iar asta se reflectă în designul genților, în pieile alese și accesoriile care completează fiecare creație.

Sunt enorm de fericită pentru această realizare și mă bucur că am prins această șansă, prin care reușesc să îmi împlinesc unul din visele mele de când sunt mică, acela de a avea propria geantă care să îmi poarte numele. PROPIA CREAȚIE. Nu cred că reușește cineva să simtă întreaga bucurie ce o simt eu acum, dar ce pot spune este că oricum, e mai mare decât bucuria unui copil în dimineața de Crăciun! Cu siguranță!

IMG_1168

Și TA-DAAAAH!

Ea este CREAȚIA MEA: geanta din piele MADALINA MERCA for KURTMANN. Este confecționată din piele naturală, o combinație ce îmbină influențele exotice evidențiate de pielea cu aspect de crocodil, cu influențele minimaliste, evidențiate de pielea neagră prelucrată.

În primul rând este o geantă care îmi reflectă personalitatea și stilul, este simplistă- așa cum sunt și eu, dar în același timp elegantă și misterioasă, un element de care nu te poți dezlipi și care va deveni piesa principală în ținutele day by day. Am conceput această geantă pentru o fashionistă cu simț practic, deoarece este încăpătoare și se încadrează perfect în tendințele oricărui sezon. Această geantă casual, de dimensiuni medii este stylish și cochetă, ușor de purtat în orice ținută și moment al zilei, la diferite evenimente.

Accesoriile care completează geanta sunt argintii și pun în evidență atât simplitatea modelului, cât și personalitatea mea. Îmi place argintiul, iar pentru că acest sezon este un MUST-HAVE, am vrut să se regăsească și în designul genții.

Mai multe, promit că vor apărea alături de ținutele mele în viitoarele postări! Abia aștept să iau geanta peste tot cu mine!

Cât despre geantă, o găsești disponibilă spre vânzare la prețul de 379,90 RON, aici:

 http://www.kurtmann.ro/MadalinaMERCAforKurtmann

Mulțumiri partenerilor și sponsorilor evenimentului de lansare a colecției de genți #KurtmannBloggersCollection:

TheItem pentru rochia superbă: http://theitem.co
Kurtmann: www.kurtmann.ro
Ronda Medical- sponsor principal – www.rondamedical.ro
Geta Ungurean Events www.getaungurean.ro
Gramma Wines- www.grammawines.ro
Aqua Carpatica- www.aquacarpatica.com/#/ro
BonBon – www.bonbonshop.ro
La Casa Pane www.lacasapane.ro
Locatie: HillHouse Feleacu, prin amabilitatea Dr. Kiki Bucur

#KurtamannBloggersCollection

Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în seara lansării și îmi pare rău pentru cei care nu au reușit să ajungă! Dana, Ioana, TINCAAAAA, Ursa, and so on… Promise to party another time together, ahaha! ∇

PHOTO by: ALEXANDRU DON

No tags

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien