#INDIE team

by

Wanna join me at the most glamorous event of the year? Just get ready to be part of the #INDIE team

Am promis că voi reveni cu mai multe detalii despre Glamour Street Fashion Show, cel mai glam eveniment al anului organizat de revista GLAMOUR. Este al doilea an la rând pentru mine în care mă număr printre cei 10 bloggeri ambasadori ai acestui eveniment. De fapt, este mai corect să îi spun competiție, deoarece fiecare blogger va avea propria echipă la acest show, iar cu toții vom concura între noi pentru a cuceri titlul de cel mai glam outfit al evenimentului.

Dacă ești pasionată de tot ce înseamnă modă, de cumpărături și de trenduri și îți dorești să te faci remarcată, atunci acest eveniment este sansa ta și un prim pas spre a ajunge mai aproape de visul tău. Trust me!

inscrieri

Înscrierea se face online, pe o platformă dedicată întru totul acestui eveniment până pe 5 septembrie. Nu vreau să grăbesc lucrurile, însă te sfătuiesc să te organizezi din timp și în caz că ai vreo nelămurire sau vrei o părere, să îmi scrii pentru a te ajuta să fii cât mai eficientă la etapele de înscriere.

Să le luăm pas cu pas:

  1. Alegi o ținută cât mai cool inspirată din cele 10 trenduri ale aceste toamne, după care te fotografiezi din cap în picioare astfel încât ținuta ta, cât și tu, să vă vedeți cât mai bine.
  2. Te filmezi vorbind despre tine, despre ținuta ce o porți și ai grijă ca filmulețul să nu depășească 60 de secunde. Poți să te filmezi cu telefonul, cu camera video, contează să se audă ce vorbești.
  3. Încarci poza sau pozele, deoarece poți încărca maxim 5 poze, filmulețul și îți introduci datele personale în platforma dedicată, aici: http://glamour.ro/streetfashionshow/. (dacă se întâmplă să ai probleme la înscriere, te rog să îmi scrii sau să folosești această adresă de email online@glamour.ro.
  4. And Voila! Te-ai înscris cu succes în competiția Glamour Street Fashion Show. ‼️ PS: vârsta minimă de participare în competiție este de 18 ani, așa că fii atentă și la acest detaliu.

detalii

În perioada 15 septembrie- 15 octombrie, participantele fiecărei echipe sunt votate de public, vot care valoreaza 50% din nota finală.

The final step: Evenimentul competiției va avea loc pe 20 octombrie la Biavati Events. În seara de 20 octombrie, fetele vor fi votate de un juriu selecționat, urmând ca ulterior să se facă media între nota juriului și nota publicului pentru a se anunța finalistele și marea câștigătoare.

inscriete copy

Am nevoie de 10 fete talentate și pasionate de fashion în echipa mea din cadrul competiții Glamour Street Fashion Show, așa că nu ezita să te înscrii în această competiție. Pentru orice întrebări îți stau la dispoziție, poți să folosești fie adresa de email contact@indiechase.com. fie să îmi scrii pe facebook sau într-un comentariu. Don′t be shy!

Join my #INDIE Team!

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien