Hello AUTUMN!

by

IMG_5205

IMG_5037

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

Am muuulte lucruri de recuperat și de share-uit de când nu am mai povestit cu tine pe blog ultima dată, printre care și întâlnirea bloggerilor de la Timișoara, pentru care am așteptat toate pozele, dar și un material video marca LookTV, buuut, aceasta va mai trebui să aștepte puțin. Puțin de tot.

Postarea de azi, mă leagă oarecum de Timișoara, deoarece paltonul minunat camel care îl port, l-am primit acolo, de la Josephine, un designer local, care și-a transformat munca, visul și tot ce iubește în realitate, sub numele brandului NIFTY. Dacă ești din Timișoara, probabil știi despre ce vorbesc, deoarece shop-ul e poziționat chiar în mall, iar dacă nu știi și o să ai ocazia să ajungi la TM, NIFTY e shop-ul pe care trebuie să îl ai în vizor. E atât de luminos, de primitor, iar articolele o să te bântuie mult și bine. Personal, am rămas în minte cu un body din dantelă, cu o salopetă și multe pluovere pufoase… Eh, cine știe, poate voi ajunge curând din nou acolo. Meanwhile, dacă te roade curiozitatea (știu că o face), poți să arunci o privire pe pagina de facebook Nifty by Josephine.

Înainte de toate, vreau-vreau-vreau să îți mai dau un hint. Nu știu dacă îi pot spune hint, dar e o obsesie a mea de care sunt înnebunită, iar dacă și ție îți place să asculți muzică, o să te ajute. Vorbesc despre aplicația SPOTIFY, care am instalat-o acum 3-4 săptămâni și fără de care nu trece zi să nu depinde de ea. Spotify, este un serviciu suedez comercial de muzică, podcast și video, care doar cu câteva click-uri îți pune la dispoziție orice gen de muzică vrei. Poți căuta după artist, album, gen, playlist-uri sau casă de discuri. Și e free. Mă rog, există și varianta Premium a serviciului, care te scapă de reclamele de 30 de secunde are mai apar o dată la două-trei zile, dar asta e o altă discuție în care nu vreau să intru. Anyway, eu am varianta pentru desktop, pe telefon e mai complicat, dar o să mă pompez să o am și în telefon. Spotify există deja din 2008, nu știu cum am descoperit-o doar acum, dar niciodată nu e prea târziu să dai peste o aplicație de care să depinzi așa tare, iar din câte am citit despre ea, a ajuns la 75 de milioane de utilizatori activi, dintre care 20 de milioane sunt Premium. Mmmhh, zic ceva și cifrele. Pe mine, m-a cucerit!

Acum, ascult albumul Cheek to Cheek a lui Tony Bennett în duet cu Lady GAGA. De aseară îl ascult, m-am îndrăgostit, și merge divin cu starea mea actuală, cât și cu vremea de afară… Mă tot gândesc la ce să fac azi, ar merge niște poze, dar e oarecum frig, așa că m-am apucat să editez câteva dintre cele care le-am făcut zilele trecute și pe care o să le vezi curând, deoarece o să arate tomnatic de frumos. Aaaaa, încă un detaliu nou care nu l-am spus nimănui! Am început un curs de fotografie de vreo două săptămâni și vreau să îți spun că îmi place! E o provocare pentru mine, iar acum că am terminat facultatea și nu prea vreau să profesez neapărat în domeniu, ci vreau să fac ceea ce simt și ce îmi place, mă agăț de fiecare pasiune și fiecare detaliu care mă stimulează să fiu creativă. Îmi place colectivul de la cursul de fotografie, chiar și proful e simpatic, săptămâna trecută ne-a dus la Fabrica de Pensule pentru a vedea o modalitate oarecum non-conformistă de fotografie: forografia pe sticlă. Daaa, nici eu nu știam despre așa ceva și mă bucur că descopăr atât de multe idei și atât de mulți oameni pasionați de ceea ce fac și care iubesc mai presus de toate arta. Cred că ar trebui să fac o selecție din fotografiile de la curs să le pun și pe blog. Nu cred, de fapt ar trebui să o fac! Chiar îți va plăcea și ție.

IMG_4996

IMG_5056

IMG_5030

Fotografiile de azi, surprind perfect anotimpul în care ne aflăm. E superb de frumos afară, nu te plictisești plimbându-te în parc și parcă nu îți mai dorești să ajungi acasă, să te odihnești. Asta se întâmplă la mine, m-am plimbat zilele acestea, am savurat clipele frumoase și dulci ale toamnei, m-am răsfățat cu castane coapte de la intrarea în parc și am încercat să mă dau cu bicicleta cât mai mult, deoarece știu că nu o să mai apuc să fac asta odată ce se va schimba vremea. Încerc să profit la maxim de zilele frumoase, chiar dacă m-a prins răceala, chiar dacă simt frigul sub jachetă din cauză că am doar un tricou și chiar dacă mă prinde ploaia înainte să ies din casă. E frumoasă toamna și mă bucur că s-a schimbat și ceasul, iar ziua a devenit mai lungă. Sunt asemeni unui copil mic, care se bucură de fiecare pastilă dulce oferită din exterior. Cred, că ceva s-a schimbat în mine de curând, acum apreciez și mai mult lucrurile ce mi se întâmplă și oamenii care intră în viața mea, dar cel mai mult, oamenii care sunt deja aici.

Îmi place sesiunea aceasta de fotografii, mi-a fost nu greu, nu enorm de greu, ci imposibil să fac o selecție! Am ales undeva la 50 de fotografii bune, iar cu greu dintre acestea 50, cele care le vezi aici. Am abordat un stil mai aerisit, am avut o întreagă după-amiază la dispoziție să le facem, deoarece ieșisem la plimbare cu Indie (și cu aparatul), iar pozele au ieșit așa. Naturale, spontane, nimic foarte plănuit. M-am asortat cu frunzele aromate ale copacilor, cele purtate de vânt și căzute pe jos. Chiar și schimbarea culorii părului meu a fost în funcție de acest sezon. Am renunțat la balayage, mi-am scurtat din lungime și am închis culoarea spre naturalul părului meu. Trebuie să recunosc, mi-a plăcut în ziua în care am făcut schimbarea, iar apoi următoarele două zile nu m-am recunoscut. Nu îmi plăcea, vroiam blondul vârfurilor înapoi, dar a fost o fază scurtă, căci acum îmi place atât de mult, că nu aș vrea să mai schimb nimic nimic. Arat mai interesant așa, tot asta îmi repet și așa mă simt.

Enjoy my post, darling! And see you next time!

don't forget to FALL in love!

IMG_5085

IMG_5117

IMG_5126

IMG_5152

IMG_5053

IMG_5017

IMG_5032

IMG_4987

IMG_5043

IMG_5007

IMG_5217

IMG_5241

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

No tags
4 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien