Golden Hour Rush

by

GOLDEN HOUR RUSH

DSC09493

DSC09476

DSC09469

DSC09533

DSC09514

💁🏼 Hi there!

În sfârșit am parte de anotimpul meu preferat- V A R A, de soare🌞, care mi-a lipsit enorm de tare în ultima perioadă și mai ales acum, mai mult ca niciodată, este perioada mea preferată de ieșit la shooting📷. De ce? Foarte simplu, iar dacă mă cunoști/citești, te gândești deja la ce aș putea răspunde.

Înainte să îți spun de ce, vreau să te întreb dacă cunoști acele fotografii care au o oarecare reflexie magică? Fotografii care, pur și simplu, te fac să te simți happy și îți trezesc o stare specială, făcându-te să visezi de la prima privire aruncată. Ei bine, acest sentiment magic e datorat în mare parte luminii și motivul pentru care iubesc să ies la shooting în această perioadă este întocmai pentru lumina superbă pe care reușesc să o surprind în fotografiile mele.

Cred că am mai spus-o de nenumărate ori și nu îmi pare rău că mă repet, dar chiar ador să ies la poze la apus sau la răsărit (doar că la răsărit merge mai greoi din cauză că nu reușesc să mă trezesc cu dimineața în cap). So, the secret for magic photographies is simple: you need to find the perfect light! ✨

Sau și mai simplu spus, să ieși la poze la orele în care lumina nu este nici prea dură, nici prea soft. Exclus seara la amurg, exclus și ziua la prânz. Seara e lumină prea puțină, iar șansele ca fotografiile să iasă tremurate sunt destul de mari, plus că dacă vrei să faci poze prin oraș, vei vedea că soarele este într-o poziție în care creează umbre din cauza clădirilor și timpul ca să cauți un loc neumbrit de clădiri, este mult prea scurt.

Ai la dispoziție maxim 20 de minute de lumină perfectă însă just exactly what you need pentru o sesiune scurtă, așa că dacă nu ai ajuns la ora potrivită în locul potrivit, mai ai o șansă să aduci magie fotografiilor tale, în următoare zi. La prânz în schimb, vei avea mult prea multă lumină, iar aparatul foto se va forța să îți surprindă cadrele perfecte. Senzorul acestuia este foarte sensibil și riști să îți dai damage fără să conștientizezi acest lucru- been there, done that.💩

Este foarte simplu să lucrezi pe această lumină, iar fotografiile arată amazing instant! Însă, într-adevăr, ai nevoie de exercițiu ca să ajungi la rezultatele dorite și partea cea mai grea: să fii extrem de rapid- ca fotograf, ca model, ca blogger-also model, haha 😅!

DSC09483

Simt că am început personal acest articol, iar pe parcurs m-am pierdut în detalii tehnice. I love to help people și știu câti dintre voi îmi apreciază fotografiile și mă întrebați ce aparat folosesc, ce obiective, cu ce îmi editez/prelucrez fotografiile și așa mai departe. Pe parcurs, mi-am dat seama că aceste detalii contează, că într-adevăr fac diferența, însă totul pornește din interior. Trebuie să iubești ceea ce faci, ca orice alt job, dooh.

Eu sunt o persoană care se dedică acestor detalii și care e obsedată ca totul să arate exact așa cum își închipuie: locația trebuie să ‘puște’ cu ținuta și cu atitudinea, unghiurile neapărat trebuie să mă avantajeze și să excludă tomberoane, copii, oameni care nu corelează în imagini cu fotografia în sine, mașini colorate/mari, etc., lumina și vremea să aducă vibe fotografiilor. Acestea sunt detalii la care am lucrat și lucrez în continuare. Cu fiecare postare, mă ambiționez și mai mult, cu fiecare edit devin și mai creativă, iar cu fiecare interacțiune din partea cititorilor mei, devin și mai dedicată prin ceea ce comunic și transmit mai departe. Totul constă în continua dezvoltare, iar cheia sau mai bine zis secretul este să îți dorești să evoluezi prin ceea ce faci.

Golden Hour Rush– articolul de azi, surprinde o ținută glam la răsărit. Prietenul meu, magicianul 😎, a surprins aceste fotografii chiar înainte de a apune soarele, în momentul perfect despre care îți vorbeam mai sus. Și ca să îți povestesc puțin și de ce am ales să îl numesc Golden Hour Rush, este pentru că noi am fost literalmente pe fugă. Inițial mi-am dorit să surprind această ținută pe străzile Clujului, dar am avut ghinionul să prindem orașul în umbră din cauza clădirilor. Oriunde găseam un corner pentru poze, era umbrit, iar eu îmi doream neapărat sunshine′s glow în fotografii. Am găsit rapid un parking pe care am urcat într-o clipită. Din cauză că eram grăbiți, nu am găsit liftul, care era în partea opusă a parkingului și am urcat 7 etaje pe jos. Eu pe tocuri, babe cu ghiozdanul, blenda și inspirația la el. O adevărată fugă extremă, iar când am ajuns sus, am reușit doar să îmi trag sufletul câteva secunde ca apoi să dăm start acțiunii. Pozele au ieșit mult mai bine decât m-am așteptat, pentru că am avut la dispoziție mai puțin de 15 minute.

Am purtat o ținută all white, compusă dintr-o pereche de pantaloni albi, cu talie înaltă, luuungi și un top vaporos. Am accezorizat ținuta cu ajutorul unui choker și am ales să mă limitez la cât mai puține detalii.

OUTFIT DETAILS:

L‘armario White Set // CONCEPTO Lips Choker // Stradivarius Silver Sandals

DSC09515

DO IT WITH PASSION OR NOT AT ALL, with love, M

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien