GALA UAD 2019

by

Azi iti povestesc despre cea de-a 25-a editie aniversara a Galei UAD, o editie speciala, plina de surprize ce a avut loc saptamana trecuta, pe data de 29 iunie 2019 intr-o locatie iconica Clujului si anume la Teatrul National Cluj-Napoca. Evenimentul marcheaza absolvirea studentilor si masteranzilor Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, in cadrul careia anul acesta au fost prezentate 25 de colectii vestimentare, 25 la numar in cintea anilor aniversari. S-au sarbatorit 25 de ani de Gala de moda la Cluj, un sfert de secol de creativitate si pasiune pentru frumos. Studentii absolventi care si-au prezentat colectiile in cadrul Galei au fost selectati dupa criterii ce urmaresc povestea din spatele colectiei, dedicarea de-a lungul anilor de studiu, dar si nivelul de creativitate al pieselor.

La fel ca in fiecare an, sponsorii si partenerii evenimentului au acordat absolventilor o serie de premii in cadrul Galei UAD, sustinandu-le talentul si oferindu-le o mana de ajutor pe mai departe. Syoss, brandul inspirat din salon si dezvoltat impreuna cu stilisti, a continuat traditia de a sustine tinerii studenti, acordand Premiul Syoss, menit sa ofere un sprijin pentru debutul unei cariere in moda.

Tot in cadrul Galei, brandul Syoss, la fel ca in anii precedenti, a implicat studenti ai facultatii carora le-a oferit ocazia sa isi prezinte punctul de vedere creativ participand la un concurs si defiland la prezentare. Acestia au creat colectia SYOSS  dupa un concept derivat din valorile Syoss, avand ca tematica pentru anul acesta Monochrome Black& White. Studentilor nu li s-a impus nicio piesa vestimentara, ci sa se incadreze in guideline-ul brandului, sa tina cont de directiile dezvoltarii tinutelor, de valorile brandului, de pozitionarea acestuia, etc.

Colectia Syoss a tinerilor studenti o gasesti in colajul de mai jos, iar castigatorii Premiilor acordate de Syoss sunt: Alina Damsa si Paul Padurariu. Felicitari pentru o seara in care ati stralucit mai mult decat orice alte stele de pe cer!

#SyossPremiazaCreativitatea #SyossSustineTineriiDesigneri #SyossSustinePerformanta

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien