GALA UAD 2019

by

Azi iti povestesc despre cea de-a 25-a editie aniversara a Galei UAD, o editie speciala, plina de surprize ce a avut loc saptamana trecuta, pe data de 29 iunie 2019 intr-o locatie iconica Clujului si anume la Teatrul National Cluj-Napoca. Evenimentul marcheaza absolvirea studentilor si masteranzilor Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, in cadrul careia anul acesta au fost prezentate 25 de colectii vestimentare, 25 la numar in cintea anilor aniversari. S-au sarbatorit 25 de ani de Gala de moda la Cluj, un sfert de secol de creativitate si pasiune pentru frumos. Studentii absolventi care si-au prezentat colectiile in cadrul Galei au fost selectati dupa criterii ce urmaresc povestea din spatele colectiei, dedicarea de-a lungul anilor de studiu, dar si nivelul de creativitate al pieselor.

La fel ca in fiecare an, sponsorii si partenerii evenimentului au acordat absolventilor o serie de premii in cadrul Galei UAD, sustinandu-le talentul si oferindu-le o mana de ajutor pe mai departe. Syoss, brandul inspirat din salon si dezvoltat impreuna cu stilisti, a continuat traditia de a sustine tinerii studenti, acordandย Premiul Syoss, menit sa ofere un sprijin pentru debutul unei cariere in moda.

Tot in cadrul Galei, brandul Syoss, la fel ca in anii precedenti, a implicat studenti ai facultatii carora le-a oferit ocazia sa isi prezinte punctul de vedere creativ participand la un concurs si defiland la prezentare. Acestia au creat colectia SYOSS ย dupa un concept derivat din valorile Syoss, avand ca tematica pentru anul acesta Monochrome Black& White. Studentilor nu li s-a impus nicio piesa vestimentara, ci sa se incadreze in guideline-ul brandului, sa tina cont de directiile dezvoltarii tinutelor, de valorile brandului, de pozitionarea acestuia, etc.

Colectia Syossย a tinerilor studenti o gasesti in colajul de mai jos, iar castigatorii Premiilor acordate de Syoss sunt: Alina Damsa si Paul Padurariu. Felicitari pentru o seara in care ati stralucit mai mult decat orice alte stele de pe cer!

#SyossPremiazaCreativitatea #SyossSustineTineriiDesigneri #SyossSustinePerformanta

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien