Gala UAD 2018

by

Hellow-Hei! Revin vesela azi pe blog deoarece vreau sa iti povestesc despre cea de-a 24-a editie a Galei UAD. Sambata trecuta, pe data de 30 Iunie 2018, a avut loc cel mai asteptat eveniment de fashion din Cluj-Napoca, Gala UAD, eveniment ce marcheaza absolvirea studentilor si masteranzilor Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, in cadrul careia au fost prezentate 21 de colectii vestimentare. Anul acesta, Gala UAD Fashion Design a avut loc intr-o locatie noua, la parterul cladirii Platinia Shopping Center unde s-au adunat oameni din lumea modei clujene, cat si din capitala. S-au sarbatorit 24 de ani de Gala de moda la Cluj, iar studentii absolventi care si-au prezentat colectiile in cadrul Galei au fost selectati dupa criterii ce tin de povestea din spatele colectiei pregatite pentru gala, dedicarea de-a lungul anilor de studiu, dar si nivelul de creativitate al pieselor. Colectiile prezentate la Gala s-au remarcat prin ingeniozitatea cu care s-au prelucrat materialele, starnind curiozitatea celor din jur prin culoare si combinatii nebunesti. Atentia mea a fost captata de-a lungul prezentarii pana la ultima colectie, de la piese in intregime pana la ultimul detaliu: croi, texturi, printuri, accesorii, hairstyling, makeup, atitudine.

Sponsorii si partenerii evenimentului au acordat absolventilor o serie de premii in cadrul Galei UAD. Syoss, brandul inspirat din salon si dezvoltat impreuna cu stilisti, a continuat traditia de a sustine tinerii studenti, acordand Premiul Syoss pentru cea mai inovatoare colectie, fie din perspectiva mesajului transmis, fie a stilului, menirea acestui premiu fiind sa ofere un sprijin pentru debutul unei cariere in moda. In acest an, Veronica Tomos, absolventa la studii Licenta a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, a castigat Premiul Syoss cu colectia ,,POST REALITY” pentru creativitate vizuala. Veronica a realizat imprimeurile colectiei cu imagini tip Glitch Art, folosind erori digitale in scopuri estetice. Piese precum paltoane si jachete biker in volumetrii supradimensionale, insertii de material avangardiste, toate acestea contureaza personajele colectiei ce par a se situa la granita dintre realitate si spatiul virtual. De asemenea, in cadrul galei, brandul Syoss a implicat studenti mai tineri ai facultatii, acordandu-le ocazia sa isi prezinte punctul de vedere creativ participand la un concurs si defiland la prezentare. Colectia Syoss a tinerilor studenti o gasesti in colajul de mai jos:

O seara de gala reusita, care m-a surprins placut delectandu-ma cu colectii inovatoare. Absolventi plin de creativitate, cu executii impecabile si indrazneti. Abia astept sa vad ce surprize ne pregatesc anul viitor!

My look for Gala UAD:

Gala UAD Look

IMG_4195_Facetune_09-07-2018-18-21-55

Gala UAD Look

OUTFIT DETAILS: ISABELA TEODOR DRESS // JEFFREY CAMPBELL SHOES // DOLCE&GABBANA CLUTCH

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien