FASHION UNPLUGGED

by

FASHION UNPLUGGED este o echipa a tinerilor designeri locali si autohtoni care vin in cadrul Electric City Youth Day cu un mic preview al proprii lor colectiilor actuale, colectii pe care le poti admira maine, incepand cu ora 17:00. Zona Fashion Unplugged este amenajata ca si un concept space, gandit de designerul Sorana Pintilie, reunind designeri ca: Andras Andreea, Alexandra Ivascu, Florin Bratan, Luis Drajan, Diana Flore, Oana Lupsa, Renakossy, Ana Maria Pop, Sabina Pop, Anca Tinta, Teodora Visinescu.

Pentru ca tu sa iti faci o idee despre ce anume implica acest concept, s-a muncit la un shooting cu tinute, in care styling-ul a fost gandit pentru diverse tipologii de party-people, iar modelele prezente in fotografii au combinat elemente de la designerii care isi vor expune sambata creatiile, punand accent pe felul in care outfit-ul iti confirma cu lejeritate atitudinea sau mood-ul.  Poti alege, la fel de usor sa fii confortabil si original, putin extravagant, urban  glam, colorat sau all black.

Designerii, propun idei originale pentru party:
Sporty-gal meets different kind of casual boys, Oversized details, Metallic Black& White pe care le vei descoperi intr-o singura zi/noapte.

Abia astept evenimentul Fashion Unplugged de maine, cat si party-ul Electric City!
Nu te mai retin, stiu ca te uiti la RomaniiAuTalent si acum ai tras cu ochiul, caci e pauza publicitara.
Iti voi atasa si pagina evenimentului, ca sa afli detalii organizatorii: https://www.facebook.com/events/637689276363513/

Kisses,
M

 

No tags

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien