Fashion Unplugged

by
11639728_1008325489202417_472178769_o-1

Anul acesta, cea de-a treia ediție a festivalului de muzică Electric Castle Festival, organizat în Transilvania, la Castelul Banffy, comuna Bonțida, în zilele de 25, 26, 27 și 28 iunie, 2015, va găzdui o scenă dedicată designului românesc, mai precis tinerilor designeri clujeni care vor expune colecții special create pentru festival, accesibile publicului larg.

Fashion Unplugged este cel mai recent proiect al unui grup de tineri designeri din Cluj -Napoca care își propun să se întâlnească la Electric Castle cu iubitorii de muzică și modă, într-un set-up inedit, un Fashion Stage unde vor expune, promova și vinde design românesc. Vor fi prezenți 20 de designeri clujeni, stiliști de modă, make-up și hairstyle, fotografi și invitați speciali. Programul zilelor include workshop-uri de styling și consultanță vestimentară, se vor prezenta tendințele și se vor face sesiuni de shopping personalizat. Produsele au fost special create pentru acest eveniment, având ca temă comună outfit-ul de festival. Vizitatorii Fashion Unplugged vor putea achiziționa la fața locului piesele propuse la prețuri accesibile publicului larg. Proiectul Fashion Unplugged este la a doua întâlnire cu publicul, prima fiind în cadrul evenimentului Electric City din 28 martie 2015, și este organizat în colaborare cu Electric Castle, powered by The One Magazine și susținut în amenajare de Aramis Feeling.

Ideea acestui proiect a luat naștere de fapt anul trecut, când am avut primele discuții cu organizatorii, însă timpul a fost mult prea scurt pentru a putea fi prezenți. Ne bucurăm foarte mult că am reușit în acest an să concretizăm deja această inițiativă prin participarea la evenimentul Electric City și să avem în continuare parte de sprijinul organizatorilor și pentru Electric Castle ”, a declarat echipa Fashion Unplugged.

Cei 20 designeri confirmați sunt: Aitai Lorincz, Flore Diana, Ancuța Sarca, Andras Andrea, Crina Bulprich, Teodora V ișinescu, Oana Lupaș, Astrid Țîrlea, Ingrid Teodosiu, Anca Țința, Alexandra Ivașcu, Nazarica Bartoș, Luis Drăjan, Emese Bakó, Georgiana Giuroiu, Florin Brătan, Sabina Pop, Constantine Babeanu/Renata Rakossy, Raluca Popa și Anamaria Pop. Aceștia au reuşit până în prezent să atragă atenția presei de profil, să facă internship-uri interaționale la case de modă de renume sau să colaboreze pe proiecte unice. Fashion Unplugged va fi o scenă a modei și a styling-ului, publicul având ocazia să interacționeze atât cu designerii anunțați, cât și cu specialiști din modă – Cătălin Enache, aka Cătălin de la Berlin, stilist oficial X-Factor România, make-up și hairstyle – Sisters Point, care vor oferi sesiuni live de consultanță vestimentară și schimbări de imagine, în acord cu tendințele look-ului de festival. În tot acest timp, fotograful de modă Emil Costruț va realiza un photo shooting before & after.

Toate produsele expuse pe scena Fashion Unplugged, inclusiv imaginile de la ședințele foto vor putea fi găsite pe aplicația Catwalk15 – instant fashion advice & style inspiration. Publicul de la festival va găsi cu ușurință zona Fashion Unplugged, fiind amenajată ca și un concept stage cu mobilier oferit de Aramis Feeling – partener în amenajare.

11638990_1008255662542733_1604183417_o-1

Un alt eveniment stylish weekend-ul acesta în Cluj, este evenimentul ce îl are ca speaker pe Ovidiu Buta pentru a aduce cele mai recente informații despre stilul vestimentar, ce se poarta și cum se poartă !

atelier-de-moda-si-stil (1)

Nu înainte de a anunța câștigătorul concursului de detox, vreau să vă țin la curent cu noutățile ultimelor zile/săptămâni. Recent, adică ieri, am încheiat cu succes unul dintre cele mai frumoase capitole din viața mea, un capitol ce l-am îmbrățișat cu drag de 4 ani încoace. Am terminat facultatea, cu festivitate, cu banchet, cu examenul de licență și cel mai greoi, dar mai ales stresant pas, susținerea licenței (aceasta s-a întâmplat ieri, restul evenimentelor de-a lungul lunii iunie). Am avut cele mai grele emoții ever! Nu am reușit să dorm ca un om normal cred că de mai bine de 2 săptămâni, dar totul a meritat, deoarece ieri, după aflarea notei, am fost cea mai fericită. Și da, am luat 10! Unbelieveble!! Chiar dacă acum sunt extrem de obosită și îmi doresc doar să fug în vacanță, nu îmi permit, deoarece mă așteaptă multe evenimente!

Și TA-DAAAAAH, trebuie să mai anunț o SURPRIZĂ! Mâine, va fi o zi importantă de tot, deoarece voi lansa în mod oficial, geanta mea de piele după propriul meu design, în colaborare cu 5 bloggeri clujeni și Kurtmann. Însă curând veți afla toate detaliile despre ea, absolut fiecare detaliu și veți avea posibilitatea să o comandați și voi! Așa că, înainte de Electric Castle, după o perioadă extrem de stresantă, dar care s-a dovedit a fi plină de satisfacții, mă așteaptă un eveniment care îmi va mai aduce un val de emoții. Abia aștept!! #KurtmannBloggersCollection

Iar acum, felicitări câștigătoarei concursului! Vreau să vă felicit pe toate cele care ați participat la concurs, mi-a fost foarte greu să aleg, deoarece fiecare dintre voi m-ați convins! Câștigătoarea este: Camelia Elena (camy_helena2006@yahoo.com), iar ceea ce m-a făcut să o aleg este latura ei creativa și în același timp originală! Felicitări!

PS: vara asta am multe planuri, în același timp sunt motivată să adopt un stil de viață mai sănătos și mai plin de mișcare decât până acum. Dacă vreți să facem asta împreună, aștept să îmi propuneți și să îmi sugerați în comentarii despre ce ați vrea să citiți, dar și ce anume faceți voi momentan pentru stilul vostru de viață.

No tags

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien