FASHION BLOGGERS IN TIMISOARA

by

This is a special post, dedicated to my romanian followers and readers. But if you’re in Timisoara, RO this weekend, don’t hesitate, chat with me and let’s go out for a cup of coffee.

Timișoaaaara… Mi-era dor de orașul acesta, din cauza amintirilor puternice care mă leagă de el, iar weekend-ul acesta, am ocazia să merg să îl vizitez datorită vouă, cei care îmi citiți blogul, mă urmăriți pe rețelele de socializare și vreți să ne cunoaștem și live. Foarte cool!, cel puțin din punctul meu de vedere, ca blogger. Mi-e drag să vin pentru persoanele care doresc să mă cunoască pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce eu iubesc din pură pasiune: blogging-ul. Nu pot decât să mă bucur când văd că există persoane ce depun eforturi pentru o asemenea întâlnire și fac tot posibilul ca eu, dar și ceilalți bloggeri care vom merge mâine spre Timișoara, să ne simțim cât mai bine. Abia aștept, mai ales că evenimentul a ajuns la a treia ediție, asta după ce anul trecut am vizitat Baia-Mare și Iași-ul. Emoțiile sunt tot mai puternice și mă motivează cel mai tare în a deveni un blogger mai bun.

Nu știu despre ce voi vorbi mâine, dar printre altele voi spune de ce iubesc eu orașul lor. Am multe amintiri dragi legate de el, chiar din primii mei ani de liceu, când mergeam cu trupa de teatru la festival. Doi ani la rând am cutreierat străzile orașului, m-am plimbat și am vizitat toate atracțiile lui, însă știu că anul acesta va fi ceva diferit, care mă va face să îl iubesc și mai mult. Stau întinsă în pat, cu Indie la picioarele mele, de fapt chiar pe picioarele mele (îmi ține de cald) și mă gândesc la nebuniile care le-am făcut în urmă cu 7 ani. Nu pot să cred că a trecut așa mult, iar eu încă îmi aduc aminte cum era să dă, foc internatului în care eram cazați toți actorii. A fost atât de amuzant, dar înspăimântător!

Se făcea că noi, toți cei din trupa de teatru francofon, jucam într-o piesă numită LA MER, adică MAREA. Aveam costume albastre, ne jucam cu apa, ne învârteam cu lumânări în mână și ce minuni mai făceam în piesă, iar în seara dinainte de plecare… s-a întâmplat să (aproape) dăm foc internatului. DECI, CHIAR TREBUIE SĂ ÎȚI POVESTESC ASTA, haha! Unul dintre băieți, nu se simțea prea bine, eu zic că era din cauză că băuse prea mult, combinat cu ceva mâncare nu prea ok, în fine. Unul dintre băieți, ăsta care nu se simțea prea bine, s-a pus la somn. Nu-i plăcea să doarmă pe întuneric, așa că si-a aprins lumânarea din recuzită, s-a închis în cameră și dă-i cu somn. Noi ceilalți, ne-am adunat într-una din camere la un film horror: Mirrors, nu am cum să nu țin minte.

Trece o oră, se termină și filmul, iar una din fetele din cameră dispare la baie, nici nu am observat când, țin minte doar că a intrat pe ușă, trântind-o de perete și urlând ca arde internatul. Noi am început să râdem, nu aveai cum să nu râzi dacă ai fi văzut cum s-a întâmplat totul, însă ne-am speriat când am vazut un fum negru intrând pe ușă. Ceea ce a urmat, e ca dintr-un film cu proști. Proful speriat era cu mâinile în cap la capătul coridorului (nu cred că am văzut un om mai panicat decât el niciodată), noi stăteam speriați pe la uși, făceam pe noi de frică. Ne-a lovit pe noi ideea să ne folosim gălețile așa că ne-am luat aceste găleți albastre din recuzită, le-am umplut cu apă de la baie și ne-am pus pe treabă să stingem focul. Nu era cine știe ce foc mare, dar noi dădeam cu apă peste tot. Am reușit să îl salvăm pe băiat, care dormea în continuare, btw și care a fost tare supărat pe faptul că i s-a topit o parte din telefon și i-a ars portofelul. Eu nu știu la ce s-a gândit el, când a lăsat lumânarea aia aprinsă aiurea pe masă, care mai apoi a reușit să dea foc la perdea și care a ars jumătate din masa pe care aveau cei din cameră lucrurile…

A fost cea mai mare nebunie la care am luat parte! Și mă bucur în ciuda faptului că a fost un act prostesc, I know, îmi aduce aminte de Timișoara. Așa cum imi aduc aminte de răceala care am prins-o și din cauza căreia am tușit pe toată durata piesei, iar proful nu a vorbit deloc cu mine vreo 2 zile, dar care la fel, mă leagă de acest oraș. Sunt multe amintiri care le-am adunat de acolo, iar mâine abia aștept să ajung să văd ce surprize îmi pregătește orașul de data aceasta!

Mâine dimineață mergem la Timișoara! Mai am de făcut bagaje, de gândit ținute și de lucru pe ceea ce voi vorbi mâine… Așa că vineri, 16 octombrie, ne vedem în Iulius Mall Timisoara, de la 19:30, iar sâmbătă la EPIC. Nu știu adresele, so Google for it! Meanwhile, poți urmări întrega nebunie din weekend pe Instagram @madalinamerca.

Instagram credits for the photos I used: ♠ ig_timisoara ♣careful_eugene ♥ claudiu002

2 Responses
 • Ana Maria Blog
  October 15, 2015

  Ah, o sa fiu cu ochii pe hashtag-ul event-ului. Eu sunt curioasa cand o sa organizati evenimentul si la Cluj 🙂
  Have fun in Timisoara, e unul dintre orasele mele preferate !

  http://fashionsofa.net

 • Bejo
  February 13, 2016

  It’s good to get a fresh way of lonikog at it.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien