FALL trends & rainy thoughts

by

FALL TRENDS:

alexandru_don-3829

alexandru_don-3827

RO: Hello! Sper să te găsesc stând întinsă pe canapea, în pat, acoperită de o pătură pufoasă, girly parfumată și cu gândurile departe de zilele de vară (sau măcar ghemuită în fața computerului) cu această postare, deoarece altfel ești o mare norocoasă dacă chiar ai o preocupare într-o seară atât de deprimantă și de mohorâtă de luni. Mă bucur totuși, că această vreme, îmi oferă timp pentru blogging, în sensul că reușește să mă țină în casă și să mă pună la treabă (online, desigur), însă nu mă supăr când mai văd că am lucruri de făcut și prin apartamant, ba o tură de haine la spălat, ba vasele la spălat, puțină ordine în dulap, orice, doar să nu stau într-un loc. Revenind la timpul pentru blogging, se face ca în seara asta să vin cu un articol despre ținute de toamnă. Cred că știi care sunt trendurile acestui sezon și ai început să îți updatezi garderoba cu cele mai noi& cool piese din sezonul toamnă-iarnă, sunt sigură de asta! Eu am început abia de săptămâna trecută, îmi tot iau câte un jeans, câte o jachetă, îmi tot caut un paltonaș, însă un lucru îmi este clar: nu mă grăbesc să le achiziționez pe toate deodată. 1 la mână, e și scump să le cumperi pe toate în același timp, 2 la mână, colecțiile acum apar și prefer să îmi las timp pentru a-mi diversifica cât mai mult garderoba sezonul acesta. Însă, sincer îți spun: am cam comis-o! Mi-am luat multeee lucrușoare, care încep să ți le arat și ție începând cu această postare! Restul, pe parcurs.

Pentru look-ul de azi, am ales să optez pentru un look într-o nuanță tomnatică, dar jucăușă. Am ascultat de tendințe și mi-am luat o jachetă de piele cu franjuri de pe theitem.co, dar goana după franjuri nu s-a oprit doar la jachetă, ci am ales și un colier franjurat, completat de câteva pene în aceeași nuanță cu ținuta. Sunt o fană a pantalonilor evazați, dar și a salopetelor, iar când am citit că se poartă maxim toamna aceasta, am știut în ce direcție se vor îndrepta economiile mele: da, într-o salopetă cu pantalon evazat. Chiar dacă are un croi al pantalonului mai degrabă drept și larg, îmi place mai mult așa, deoarece o simt mai elegantă și mai interesantă. La pièce de résistance a ținutei, e bucket bag-ul semnat LauraMAXIM, care se potrivește de minune, și nu doar în această ținută, dar și cu multe alte look-uri pe care le am deja în minte. E una din gențile mele preferate, dar pe care nu am reușit să o port îndeajuns, din păcate. Însă… acum i-a venit timpul!

Până data viitoare, nu uita că două din tendințele acestui sezon sunt franjurii și pantalonii evazați. Investește într-o jachetă/vestă cu franjuri și gândește-te și la o perechi de jeans flare. Între timp, ocupă-ți timpul mort cu un serial, un ceai fierbinte și o pătură călduroasă.

PS: dacă te gândești deja la serial, îți recomand NARCOS, e chiar interesant!

kisses, M

alexandru_don-3853

alexandru_don-3842

alexandru_don-3813

photos by: ALEXANDRU DON

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien