Closer to SUMMER with BSB

by

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

IMG_0373

IMG_0390

IMG_0400

În sfârșit am reușit să mă detașez de tot stresul din perioada facultății… Am început să ies mai des la cumpărături și să devin o persoană care se bucură de frumusețea orașului, de ieșiri la cafea, la plimbări prin parc sau noaptea printre blocuri pe bicicletă. Nimic nu mă mai oprește acum că am tot timpul din lume doar pentru mine! Am multe proiecte frumoase la care lucrez, se întâmplă doar lucruri care mă țin în priză și mă antrenează, așa că abia aștept să își dezvălui și ție despre ele.

Dar azi, azi vorbim despre vară, despre ținute aerisite, comode, dar care reușesc să te salveze de look-ul banal pe care l-ai obișnuit să îl vezi în trecere pe stradă. Nu ai nevoie de prea mult efort, ci trebuie să știi să investești în piesele vestimentare potrivite, cu care mai apoi să jonglezi și să le porți în diverse combinații.

Azi port o ținută de vară, ce radiază prin simplitate. Așa definesc eu outfit-ul prezent în poze, un look ce l-am compus din piese vestimentare din magazinul BSB din Polus, un magazin care a devenit preferatul meu și pe care l-am mai lăudat și în alte postări anterioare. Ultima oară când am pășit în magazin, mi-a captivat atenția îndeosebi colecția de salopete din jeans, iar pentru că îmi doream enorm de tare încă de anul trecut o salopetă din denim, însă nu am găsit una care să se potrivească cu silueta mea, de data aceasta a fost inevitabil să nu reușesc să o am! Am probat-o și am rămas îndragostită pe loc. M-am mai plimbat puțin prin magazin și am reușit să o completez din cap până în picioare. Am ales un top simplu alb, cu bretele spaghetti subțiri și cu detalii brodate în partea din față, o cămașă albă vaporoasă și cele mai superbe sandale cu snake print, care sunt cea mai bună investiție făcută pentru vara asta.

 

IMG_0394

IMG_0442

IMG_0452

Am ales aceste piese vestimentare: salopeta din denim, cămașa vaporoasă, sandalele cu snake print și topul alb, după cum spuneam, gândindu-mă că am să le mai port și în alte combinații. Lucru pe care l-am și făcut, mai ales cu perechea de sandale pe care le-am purtat de cel puțin 6-7 ori până acum. Le-am luat cu jeanși, cu pantaloni albi, cu shorts, de fiecare dată când am simțit că am nevoie de ceva comod, dar care să îmi scoată ținuta în evidență. Am primit de fiecare dată complimente pentru ele, iar prima întrebare a fetelor a fost de unde le am, haha. Nu am fost surprinsă să aflu că fetele deja știau despre magazinul BSB de unde le-am achiziționat și ca și ele au aceași părere pe care o am și eu despre ei, adică un magazin cu articole de calitate, piese vestimentare întotdeauna în tendințe și plin de lucrușoare superbe!

Salopeta nu am reușit să o port la fel de mult precum am purtat sandalele, însă weekend-ul acesta se anunță party la Electric Castle și cu siguranță am să o iau cu mine! Nu are nicio șansă de scăpare! La fel și topul alb, care deja îl văd combinat cu o pereche de jeanși cu talie înaltă.

Cămașa, e item-ul meu preferat! Reușește să îmi completeze perfect orice ținută și să îmi dea o atitudine fermecătoare! E o piesă pe care v-o recomand din suflet și vouă, deoarece e versatilă și se pliază pe orice stil. Merge atât la ținute comode, casual, sporty-chic, cât și într-o ținută elegantă, accesorizată cu tocuri.

Sfatul meu când mergi la cumpărături este să investești cu încredere în piese care reușesc cel mai mult să îți reîmprospăteze garderoba și stilul, în piese vestimentare statement pentru a scăpa de aceeași pereche de jeanși, cu același tricou. Iar ca punct de unde să începi să faci cumpărături vara asta, cu siguranță Magazinul BSB sau http://www.bsbfashion.com/.

PS: primesc noutăți în fiecare săptămână, iar piesele sunt în ediție limitată.

BSB on FB BSB Online

IMG_0449

IMG_0436

IMG_0371

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

I finally managed to detach myself from all the stress during my last semester in college… I started to go out more often and become a person who enjoys the beauty of the city, coffee meetings, walkouts in the park or by bicycle. Nothing stops me now that I have all the time in the world just for me! I have many wonderful projects that I’m working for, and lately only nice things happens to me, so I cannot wait to reveal to you about them. But today, today we are talking about summer, about comfortable looks that save you in any sittuation. You don’t need much effort to do it, but you need to know to invest in appropriate clothing pieces,  then mixing and wear them in different combinations.

Today I’m wearing a summer look, a look what I made of clothing items from BSB store in Polus, a store that has become my favorite lately. The last time I stepped into the shop, he captivated me with the particular collection of jeans jumpsuits and because I wanted enormously hard since last year a denim jumpsuit, but I didn’t find one that fits with my figure, this time was inevitably to have one pair! I tried it and I was in love instantly. I’ve also managed to complete the whole look from head to toe. I chose a simple white top with thin spaghetti straps and embroidered detail on the front, a white shirt and the most gorgeous snake print sandals that are the best investment made for this summer.

My advice when you go shopping is to invest with confidence in items that refresh your wardrobe and style, in statement clothing pieces to get rid of the same pair of jeans, with the same shirt. And that point where you begin to shop this summer, certainly is the BSB store or http://www.bsbfashion.com/.

PS: it receive news each week, and the pieces are limited edition.

IMG_0381ss

PHOTOS BY: ALEXANDRU DON

No tags
1 Response
 • Catalina M.
  June 25, 2015

  Outfitul tau este unul tare curat, simplu si care ar atrage privirile tocmai datorita acestor lucruri.
  Si eu prefer sa investesc in produse de calitate pe care le voi mai purta de n ori in viitor si de care sunt sigura ca vor fi piese statement cateva sezoane de acum incolo.

  Kisses,
  http://www.chatediary.wordpress.com

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien