Black weekend sales

by

BLACK WEEKEND SALES!

Se apropie cu pași repezi acea noapte din an despre care toată lumea vorbește și toată lumea o așteaptă, iar împreună cu Iulius Mall Cluj-Napoca, avem o surpriză pentru tine, însă nu e vorba despre doar o noapte, ci despre un weekend întreg: 20-21-22 Noiembrie! Ții minte că îți tot spuneam despre un proiect la care am muncit și care o să îți placă la nebunie? Despre acesta e vorba: un weekend full de cumpărături, cu până la 70% reduceri în peste 100 de magazine din mall. Eu am avut parte de sesiunea mea de shopping, asta pentru a-ți arăta și ție ce anume înseamnă Black Weekend Sales și da, este o vânătoare la propriu, deoarece ai multe magazine dintre care să alegi, iar în cele din urmă, chiar dacă vei ajunge să îți petreci întreaga zi la shopping în mall, vei știi că a meritat, deoarece reducerile îți vor aduce mai multe piese în garderobă decât te aștepți și vei ajunge să și salvezi ceva bănuți.

Iar acum, haide să vezi și tu despre ce este vorba:

Am reușit să plec de la mall cu mâinile pline! Iar după cum ai văzut în video, da, am avut parte de o experiență inedită! Mi-a plăcut la nebunie magazin-ul Melkior, proaspăt inaugurat, deoarece am reușit să îmi upgradez portfardul de produse cosmetice, iar pudra mozaic e demențială (abia aștept să o iau cu mine la show-ul din București de mâine). Cât despre restul produselor, a fost o oarecare provocare cu perechea de jeanși, din cauză că îmi este destul de greu să îmi găsesc culoarea potrivită, mărimea și modelul care îmi place. Tocmai de aceea, am ales MUSTANG, ‘Raiul jeanșilor’ și mă bucur că am ales deștept. Magazinul Timeout, m-a surprins la fel de plăcut, iar asta nu doar din cauza reducerilor, dar și pentru că am reușit să compun o ținută din cap în picioare, perfectă de toamnă, iar paltonul, ei bine, paltonul îl voi putea purta și mai încolo, la iarnă. La NIKE, nu m-am putut abține! Mi-am găsit o pereche de încălțăminte sport, pe culoarea burgundy pentru sală, dar m-am gândit mai bine și mi se pare că o să reușesc să îi port și pe stradă, la jeanși. Mi-au atras atenția multe piese în magazin, printre care și un trening negru cu imprimeu, ceva colanți perfect pentru aerobic, pe care abia aștept să îl port! După ce mă întorc de la București, am să (re)încep în forță, presimt deja!

CONCLUZIA: nu-ți face planuri pe weekend sau dacă îți faci, acestea trebuie să fie neapărat legate de shopping! Ca să te ajut, îți las lista cu reducerile din fiecare magazin pentru acest weekend, cât și pagina evenimentului pe facebook ca să urmărești actualizările: https://www.facebook.com/BlackWeekendSales.

Spor la shopping!

No tags
3 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien