DREAM BIG

by

Untitled

Untitled

Hello!

SINCER îți spun că mi-a fost dor să scriu pe blog! Am început să mă îndrăgostesc prea mult de vloguri- pentru că adevărul este că nu am cum să nu mă las pradă magiei și cadrelor care îți fură atenția, însă în același timp, am început să duc lipsa timpului petrecut în fața computerului. Timp în care stau și mă gândesc la cuvintele pe care le aștern în acest colțișor. Momente în care citesc și îmi recitesc gândurile până când sunt total de acord că asta vreau să afli de la mine azi. Până și de diacritice mi-a fost dor! Pentru că în mod normal nu le folosesc, iar singurele locuri unde mă întâlnesc cu ele sunt aici și pe hârtie- în agendă. Asta în cazul în care nu scriu în engleză.

Simt că în ultimele luni, am uitat de el. De blog. Însă nu intenționat- știi asta. Am făcut o pauză, care m-a lăsat să visez mai mult și să îmi las partea creativa să preia controlul. Am lăsat ideile să mă cuprindă și am preferat să învăț și să nu transpun tot ce fac într-o postare, ci să îmi las colțișorul să se aerisească.

Să se pregăteasca de ceva nou.

Să viseze odată cu mine, ca mai apoi să urmărim din nou aceleași visuri. Împreună. INDIECHASE este despre visuri, despre urmărire, despre… simplitatea dinăuntrul meu. O aventură presărată cu peripeții, un drum lung plin de scurtături înșelătoare, încăpățânare.

CHEERS for new adventures! 🍾

Untitled

Și CHEERS 🍸 pentru vise și visuri mărețe! Mereu mi-a plăcut sintagma DREAM BIG și mi-am demonstrat personal că atâta timp cât îți dorești ceva foarte mult, trebuie doar să crezi în tine și să muncești până la epuizare. Însă atâta timp cât faci ceea ce îți place cu adevărat, nu există epuizare, ci doar plăcare și satisfacție. Fii generos cu persoanele din jurul tău și nu te sfii să întinzi mâna și să oferi ajutor. Zâmbește și îndrăznește să visezi mult. Plus că e perioada sărbătorilor și nu ai cum să lași magia din aer să te ocolească!

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien