8 ani de MIDI

by

tINI / Bella Sarris / K.D.Chriss
Entry: 20 / 40 RONDe 8 ani de Midi, clubul face cinste cu shot-uri şi bere între 23:00 – 01:00
_____________________________________

Anul acesta, the coolest club in town, Club MIDI, împlinește 8 ani! Yep, e incredibil cum trece timpul și cât de multe se construiesc atâta timp cât există oameni care se dedică și iubesc ceea ce fac. Iar la fel suntem și noi, cei care petrecem alături de ei, an de an, party după party. După fenomenul MIORITMIC, e timpul să ieșim din nou, să ne delectăm auzul și să dansăm pe ritmuri techno all night long, iar aniversarea de 8 ani a clubului, e printre party-urile cele mai așteptate pe anul acesta! Nu ai cum să lipsești!

Așa că vineri, 30 Octombrie, ne dăm întâlnire la club cu:
tINI
•tINI este una dintre cele mai apreciate personaje feminine ale scenei muzicii techno din Germania şi nu numai. Începuturile carierei sale sunt strâns legate de Loco Dice şi labelul Desolat, iar astăzi este un star în adevăratul sens al cuvântului. Este des întâlnită în line-up-ul multor festivaluri internaționale, dar mai ales în Ibiza, având propriul ei concept de eveniment sub numele de “tINI and the gang”.
Deeply. Impulsively. tINI.

       •Bella Sarris
Succesul artistei pe scena muzicii electronice internaționale a fost consolidat de la an la an, fiind o prezența constantă în line-up-ul petrecerilor Enter by Richie Hawtin şi în cadrul evenimentelor “tINI & the gang”. Programul său încarcat din acest an este o altă confirmare a talentului său. Sound-ul ei este într-o continuă dezvoltare, cu influenţe deep house şi minimal techno.

       •K!D Chriss
Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internașionale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experienșă vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

Am un concurs pentru tine, o invitație dublă la eveniment, iar tot ce trebuie să faci e să mă convingi care a fost cel mai tare party alături de Club Midi pentru tine la care ai fost până acum. Scrie-mi asta într-un comentariu și lasă-mi și adresa de mail sau link-ul de FB ca să reușesc să dau de tine.

Deadline: vineri, ora 12:00. Ne petrecem weekend-ul ăsta, să știi! Pagina evenimentului on FB: https://www.facebook.com/events/8-ANI-DE-MIDI

4 Responses
 • Bogdan
  October 28, 2015

  Una dintre cele mai tari petreceri a fost cea cu Steve Lawler. E unu dintre cei mai buni dj-ei din lume :d. Atmosfera a fost fost foarte faină și sper ca vineri sa fie la fel ! bogdantinca92@yahoo.com

 • Andrei
  October 28, 2015

  E greu sa aleg o petrecere pentru ca toate au fost faine, dar cel mai tare a fost Mioritmicul pentru ca a fost mai de amploare si mai divers din punctul de vedere al genurilor muzicale si a artistilor. Ca sa nu mai vorbim de locatia super misto din Hoia. Bineinteles, Midi-ul le bate pe toate

 • Roxana Bidirel
  October 29, 2015

  Unul dintre cele mai reusite party-uri la care am participat alaturi de Club Midi a fost Mioritmic. Pe langa faptul ca este un eveniment special, doar o data pe an, numele mari de anul acesta au facut ca Mioritmic sa imi ramana in suflet si sa astept cu nerabdare editia viitoare. Muzica, oamenii si vibe-ul specific nu se compara cu niciun eveniment de acest gen din Romania.

 • Paul
  October 30, 2015

  Cel mai tare party alaturi de Midi a fost cu siguranta cel de pe 9 august cu Mihigh & K!D Chriss !! ARTISTII, publicul, muzica, prestatia, instalatia de lumini si toate alea, etc., au fost orgasmice !!! 😂😂😂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien